Sfaturi despre exact cum să faceți cumpărarea cu tinerii tăi complimentari complimentari

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

În calitate de mămică agitată a copiilor mici, de multe ori este mult mai ușor să faci cumpărături pe internet în loc să -i tragi pe tineri în magazin. Sunt sigur că ai avut toate experiențe similare cumpărând cu cei de la bit. De exemplu, îi faci pe toți tinerii tăi să se arunce în scaunele vehiculului lor, precum și înțelegi că ai doar câteva ore pentru a face corvorala. Cu toate acestea, un tânăr plânge că vrea o ceașcă de apă cu gheață pentru conducere. Alergi în casă pentru a -și satisface nevoile, înțelegând că va dura cinci minute distanță de angajamentul tău de două ore.

Odată ajuns la magazin, un tânăr se pierde în departamentul de jucării, precum și trebuie să mergi la biroul de servicii pentru clienți pentru a -ți asigura copilul. Apoi, încă un tânăr insistă că obțineți acea jucărie sau tratament, precum și înainte de a înțelege că toate vor ceva, precum și ajungeți să coste zece până la cincisprezece dolari mult mai mult decât ați planificat inițial. Cumpărarea este dificilă atunci când tot ce trebuie să faceți este să porniți computerul, precum și să faceți clic pe câteva link -uri, atunci ați terminat.

Deveniți.com face ca cumpărarea de pe Internet să fie de bază pentru gospodăriile agitate care încearcă să găsească orice, de la produse pentru casă la sănătate și sănătate, precum și wellness, precum și livrări de apel. Listele de la nenumărate pe comercianții de pe Internet sunt organizate în clasificări, precum și înțelegeți că veți obține cel mai bun cost pentru produsul pe care îl căutați. Site -ul lor web simplifică navigarea pentru orice, de la livrări medicale ieftine, până la un corector de zonă întunecată sau ochelari cu cadru negru.

Litigiu legat de compromis

Cât de des faceți cumpărături online? Tinerii tăi se comportă greșit la magazin?*Această postare v -a fost oferită de GEVE.com.

Link către această postare: Sfaturi exact Cum să faci cumpărarea cu tinerii tăi fără probleme

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *