Somnul privat, precum și căutarea răspunsurilor

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Acest blog este implicat pentru mame pentru a descoperi soluții la problemele lor de sănătate și sănătate, precum și întrebări parentale. Am încercat cel mai fin în ultimii doi ani pentru a cerceta, adaug cei mai buni profesioniști echipei mele de blogging, precum și ofer informațiile pe care le caută mamele. Acum este rândul meu.

Mă bazez pe vizitatorii mei pentru a descoperi soluție la o problemă de parenting pe care cealaltă jumătate a mea, precum și am gestionat -o în ultimii trei ani. Am ales astăzi că nu poate continua. Această problemă dăunează căsătoriei mele, precum și sănătății și sănătății mele, pe lângă sănătatea și sănătatea soțului meu. Cercetăm ajutor.

Minunata noastră femeie sugară s -a născut cu patru ani în urmă (ea împlinește patru ani duminică). Am avut un timp provocator să o tranziționeze de la basinet în dormitorul nostru până la pătuțul din propria cameră. În cele din urmă, când avea șapte luni, a început să doarmă cu noaptea în pătuț. Curând după aceea am descoperit că mă așteptam cu copilul numărul trei. Copilul nostru s -a născut în vara anului 2007. L -am alăptat la fel de bine ca el nu a dormit cu noaptea până a trecut un an, precum și jumătate. În prezent, avem trei copii mici cu vârste cuprinse între 4 ani, 2 1/2, precum și 6 luni. Ne este greu cu probleme de somn cu toate cele trei.

Ciara este în curând să avem patru ani. Ea este plină de energie, precum și de guts, precum și refuză să ia goluri în timpul zilei acasă. Instructorii ei preșcolari mi -au spus că face pui de somn la școală. Opt O ‘Clock a fost culcare de câțiva ani acum. Avem o rutină în jos. Își primește PJ -ul sau face o baie în nopțile de baie, își perie dinții, precum și tatăl o citește, precum și fratele ei o poveste. După aceea, își afirmă rugăciunile la fel de bine ca și la culcare. În loc să stea în spațiul ei, așa cum ar trebui să facă mulți tineri, ea își părăsește constant spațiul, precum și motivele pentru care nu este în pat. Familiat acest zgomot? „Nu sunt obosit”, „Îmi este sete”, motivul ei preferat a fost, „Mă sperie de dormitorul meu”. Ea împărtășește un spațiu cu fratele ei în vârstă de doisprezece ani, precum și casa noastră este veche, astfel încât puținele puncte de vânzare din spațiu sunt ascunse. Nu avem o locație excelentă pentru a configura o lumină de noapte. Am încercat să folosesc o lampă, cu toate că Ciara este extrem de distructivă, precum și a rupt lampa.

Magazin înrudit pentru un somn mult mai bun: 5 calități înalte de căutat în toppers pentru saltele

Cealaltă jumătate a mea rămâne în mod obișnuit cu ea, precum și unele nopți ajung atât de târziu încât nu se va culca până la miezul nopții. Ciara vede un expert în comportament în vineri, precum și am discutat această problemă cu ea. Ea a sugerat să rămânem în spațiul ei cu ea în fiecare seară până se așează. Cealaltă jumătate a mea a încercat acest lucru la fel de bine ca și eu. Acest lucru nu funcționează bine în timpul nopților de instituție, deoarece, în unele cazuri, ea încă nu doarme când fratele ei se preocupă. Dacă părăsim spațiul, ea va menține copilul nostru mai mare. Mai avem nevoie de o soluție. În unele cazuri, Ciara doarme pe canapeaua din sufrageria noastră. Cu toate acestea, am alege că doarme în propriul pat. Aveți vreun tip de voi să aveți sfaturi pentru noi?

Conan este dulce, sensibil, precum și dotat doi, precum și o jumătate de an. El a fost un copil mare, precum și ne -am luptat cu probleme de somn pentru multe din viața sa. Conan este utilizat în rutina noastră de culcare, precum și nu avem probleme cu el să se culce la ora 8. El are nevoie de o mulțime de stimuluri, așa că în unele nopți se menține agitată, precum și se joacă liniștit în dormitorul său până se obosește. Spre deosebire de fratele său, el nu are obiceiuri districtive și nici nu face o mizerie uriașă, așa că suntem capabili să -l lăsăm singur în spațiul său noaptea. În ultimele luni, Conan s -a trezit în miez de noapte. După ce se trezește, va striga fie pentru mine, fie pentru soțul meu. Când mergem în spațiul Lui pentru a descoperi ce nu este în regulă, poate fi câteva ore înainte să putem pleca. Chris a fost cu el timp de aproximativ trei ore aseară, precum și am fost cu el pentru încă doi. Dacă încercăm să părăsim spațiul, Conan începe să urle. Nu înțeleg ce să fac în acest sens.

Simptome conexe ale deficienței de magneziu

Christopher John „CJ”, este dragul nostru de șase luni. Îl alăptez, așa că încă se trezește noaptea, precum și dorințele de a alăpta. Până când copilul tău ajunge la șase luni, el nu are nevoie de Tim de noapte suplimentare hrăniri. Așa că am înțeles că caută doar confortul alăptării. Mă ridic cu el de câteva ori pe noapte. Împreună cu trezirea noaptea, el a avut o perioadă dificilă de a adormi pe cont propriu. Ori de câte ori îl localizez în starea meteo de pătuț sau nu, este treaz sau deja adormit, el țipă crimă bluddy. În ultima vreme am setat cronometrul din zona de bucătărie timp de 20 de minute, precum și l -am lăsat să strige tot timpul, însă nu a adormit în primele 20 de minute. Am în vedere modificarea ei la o jumătate de oră. CJ preferă să doarmă în patul nostru noaptea, cu toate acestea nu pot continua să -l fac în pat cu noi. Asta trebuie să se oprească! Băieții tineri împărtășesc un spațiu, așa că sunt, de asemenea, îngrijorat de faptul că îl va ține pe Conan dacă îl localizăm în pătuțul său atunci când Conan este în pat. Ar trebui să -l las doar să -și țină fratele până când va fi folosit pentru a rămâne în pătuț? Aveți vreun tip de voi au avut probleme similare?

Aștept cu nerăbdare să vă citesc răspunsurile.

Nedormit în Sacramento

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: somnul lipsit, precum și căutarea răspunsurilor

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *