Nu păcălește și nici nu tratează … încă o dată!

Wah! Vreau să mă arunc pe pământ și să lovesc și să plâng: „Unde a plecat Halloween -ul meu?! wah wah! ” Ador costumele și sculptarea și oboseala. Un an în timp ce ne întâlnim, Alec și cu mine eram amândoi zaruri roșii fuzzy, iar amintirea mea preferată a fost noi ne -am îndreptat unul spre celălalt în costum din părțile opuse din San Francisco. Diversi navetiști ne-au văzut în diferite puncte ale călătoriei noastre și am obținut duble pentru mai multe blocuri fiecare.

Dar, de când am acel copil îndrăzneț, nu mai par să mai obțin Halloween. Doar că mă ocup de costumul meu chiar acum lamentează această nefericită întoarcere a evenimentelor.

Nu vreau să fiu una dintre acele mămici care nu -și lasă copilul să facă nimic până când copilul spus se va răzgândi total la facultate, ajungând în toate acele lucruri urâte doar pentru că nu ar putea avea zahăr sau televizor în casa lui în creștere sus. Dar trebuie să spun, sunt bine pe drum.

Acesta a fost cel de -al treilea Halloween al lui Holden care nu sărbătorește Halloween -ul.

Am reușit să -l păcălesc în costumul lui pentru câteva poze înfiorătoare. Yay. Și a obținut o mică acțiune modificată de truc-sau-tratat la o petrecere preșcolară ca practică pentru anul viitor. Deci asta este ceva.

Pentru a ne pregăti pentru primul mare tot, tatăl rookie ne -a comandat o pizza timpurie, ca să putem mânca la 5:30 și să intrăm pe străzi la 18:00. M-am asigurat că costumul lui Holden era un schelet confortabil și întins (dar nu prea tare) cu care este deja confortabil (deci nu am avea mârâitul din 2005 sau refuzul plat din 2006 repetat). Am fost optimist. Dar am scos în această seară întregul lucru truc-sau-tratat din cauza comportamentului său nebun de copil mic, care nu ar trebui să fie răsplătit cu bomboane și să rămână târziu.

Comportamentul nebun inclus, dar cu siguranță nu s -a limitat la:

Proclamând tare: „Urăsc pizza, pleacă” în timpul încercărilor noastre la cina timpurie

Încercând să -l lovească pe fratele său cu o lanternă în cap și să strige „Da Da Da” când am spus că nu lovim bebeluși

Wimpering „Daddy merge la muncă, așa că îmi va fi dor de tine” în timpul mesei normale, când am renunțat

Argumentând (fără niciun motiv), „Nu -mi plac bomboanele. Milo îi place bomboanele. Are dinți. ” (OK, nu a fost rău, doar amuzant … Milo are o vârstă de 8 luni fără dinți)

Lovitură generală și înflăcărată

Așa că stau aici într -un Clifford, costumul mare de câine roșu, în timp ce mă întreb unde totul a mers prost. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *