Makin ‘It: masă de artă ștersă

DIY Oil Cloth Art Table pentru copii mici

Timp de mai mulți ani, când am văzut HGTV, mi -aș spune că, dacă aș avea doar o armă esențială, aș fi reînnoit lucruri la stânga, precum și la dreapta. La fel ca și atunci bărbatul meu mi -a achiziționat o armă esențială pentru Crăciun acum doi ani. Douăzeci și cinci de luni mai târziu-ieri-l-am folosit pentru prima dată.

Am avut această masă de artă pentru tineri, deoarece Julian avea aproximativ doi. Fratele meu l -a achiziționat la Michael, l -a pictat, precum și l -a decuplat cu pagini de la Goodnight Moon. A fost drăguț, însă stratul de hârtie nu a durat. La câțiva ani, Ryan a răzuit paginile, a șlefuit -o, precum și a pulverizat -o cu vopsea de tablă.

Tot ceea ce am văzut pe internet cu vopsea de tablă pare atât de fermecător, însă adevărul este că praful de cretă face o mizerie dacă este suprafața unei mese interioare. Cretă într -un spațiu de luat masa = nu atât de bun. De asemenea? Iată exact modul în care suprafața pictată de tablă a avut grijă de un timp.

Acoperirea acestei mese cu pânză de ulei face simplă de curățat, ideală pentru joburi de artă, precum și gustare. Este o masă de dimensiuni de copii, care se apropie de genunchiul meu. Am tăiat țesătura, precum și am dat jos marginile în jos. Asta e.

Cloca de ulei (sau bumbacul laminat în unele cazuri) este disponibil în astfel de modele distractive. Acest magazin Etsy este plin de ele.

Stapling nu se va întâmpla? Aruncați țesătura de ulei pe podea, precum și ca tinerii să devină neîncrezători acolo.

Acest concept de locuri de muncă face parte din seria noastră IT de la Makin, mesaje obișnuite cu concepte pentru lucrurile pe care le puteți face. la fel de tânăr pentru asta? Inspectați listarea conceptelor de bricolaj pentru un loc de muncă care vă place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *