Planul de recuperare a pierderilor de grăsime (Planul de recuperare a vacanței

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

De Jacqueline Gradish Baby Bump Fitness

Am avut o vacanță grozavă de Crăciun. Am luat 1,5 săptămâni libere de muncă și 2 săptămâni libere de la antrenament, în principal din cauza faptului că vacanța mea a început cu un atac de ardere care m -a pus sub. După recuperare, a fost dimineața de Crăciun și într -un timp de familie bine meritat.

Cu siguranță mă simt un pic gras acum, o voi pierde, nu o să mă stresez în legătură cu asta, știu ce să fac- bebelușul Bump Mom Fitness.

Știi ce să faci pentru a -ți pierde flăcări de vacanță și a te întoarce pe drum? Câteva sugestii.

Pierderea de grăsime de vacanță făcută ușor

1. Aruncați toate mâncărurile de gunoi din casa dvs. acum.

2. Obțineți sprijin social de la familie, prieteni, colegi- anunțați oamenii ce încercați să obțineți, astfel încât să rămâneți responsabil.

3. Alcătuiți un program de antrenament – Știu că lucrurile se schimbă ca mamă, dar chiar și un program liber sau unul pe care îl lipiți de 50% este mai bun decât nimic.

Pregătirea regulilor specifice privind pierderea grăsimilor

1. Folosiți mai multă rezistență- dacă nu aveți greutate, alegeți cea mai grea opțiune, sunteți capabili, cum ar fi un ghemuit cu 1 picioare, se așează push-up-uri sau scânduri ridicate cu picioare.

2. Muncă continuă – Da, treceți rapid de la exerciții fizice la exerciții fizice. Folosiți super-seturi de 2 sau 3 exerciții de forță înainte de a vă odihni scurt. Utilizați diferite tipuri de antrenamente de metabolici, cum ar fi Tabata (20 sec/10 sec, raport de lucru la odihnă), 6-8 circuite de exercițiu, super-seturi de forță.

3. Muncă progresivă – Încercați întotdeauna să îmbunătățiți rezultatele anterioare. Încercați să efectuați încă un ghemuit sau berpie în termenul de timp, încercați să ridicați încă 1-2 kilograme cu partea superioară a corpului și 5-10 kilograme cu corpul inferior într-o perioadă de 2-4 săptămâni.

Înrudit este „beto” O’Rourke neobișnuit de naiv sau înșelător în mod deliberat?

4. Lucrați la potențialul dvs. maxim – ridicați -vă vreodată, fiecare antrenament merge la epuizarea maximă. Văd un drum către multe femei care nu se împing în prag și susțin că fac antrenamente de rezistență. Nu trebuie să fie mult timp, dar trebuie să ajungi la epuizare pentru a pierde grăsimea.

Păstrează -ți antrenamentele distractive și provocatoare

Acest lucru va preveni platourile, plictiseala și vă va accelera rezultatele. Încercați ceva ce nu ați încercat niciodată ca o tracțiune. Aflați unde vă aflați și stabiliți un obiectiv pentru a atinge cel puțin unul, apoi progresați de aici- aceasta este o realizare substanțială. Folosiți clopotele de ceainic, sunt portabile, toate mișcările sunt corpuri totale și preiau puțin spațiu grozav pentru buck. Alcătuiește jocuri mici cu tine, lucruri ușoare, cum ar fi alungarea unei mingi, un hopscotch cu picioare pentru o muncă mai dinamică.

Aștept cu nerăbdare să fiu prezentat într -un articol din Globe and Mail (secțiunea Life) cu privire la antrenamentul Tabata și pierderea de grăsime. Voi posta linkul când va ajunge și îl voi trimite. Unul dintre clienții mei curajoși a acceptat să facă și interviul și a fost fotografiat interpretând unele dintre exerciții.

Kasia a absolvit un patine cu o lamă în acest an și am scos -o. Bineînțeles că piciorul ei a crescut săptămâna trecută, jur într -o noapte și a trebuit să schimbăm patinele pe care le -am primit pentru ea. Acum are patine reglabile cu Lightening McQueen, o invenție grozavă. Nu am ieșit încă din schi în jos din cauza vremii imprevizibile și a faptului că are nevoie și de cizme noi de schi. AVA a încercat sania și, desigur, o iubește, sper să o scot pe patinaj cu gheață în această iarnă pe un set de patine Bob.

Reflecție de weekend înrudită

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: Plan de recuperare a pierderilor de grăsime

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *