Lucruri de efectuat în Pasadena cu un copil mic

JJ Keith împărtășește un copil mic plin de distracție, precum și activități preșcolare pentru a-l menține pe mama să se distreze, precum și în jurul Pasadena, CA. Ea compune blogul Jjust Glumg despre creșterea sugarilor la Hollywood (fără a crește bebelușii de la Hollywood).

Kasper, precum și Beatrix, încântați de leagăne

Luni: Consultați Arroyogo pentru o plimbare în bazinul hidrografic al căruciorului Jog din Arroyo Seco (intrarea la Norwood Drive, precum și South Arroyo Boulevard), precum și evitați 110 până la Audubon Center de la Debs Park (4700 North Griffin North Griffin Avenue; gratuit) unde au un arroyo în miniatură pentru tineri să verifice și să descopere despre bazinele hidrografice. Poate doriți să aduceți o modificare a hainelor, deoarece există șanse mari de a se răsturna în noroi.

Explorarea Audobon Center

Marți: cântați-l pe câteva minute la est de Pasadena pentru a se alătura Mothersong, o clasă de muzică de uz casnic în American Legion Hall din Eagle Rock (2109 Merton Ave), unde copiii mici sunt total liberi să se bată la tobe, precum și să își cânte inimile Bit Out Out (Donație sugerată de 5-10 USD, clasele sunt la 10 a.m., precum și 11 a.m.). Mai târziu, scufundați -vă pe stradă pentru brunch la masa de cafea, care are un meniu de 5 dolari tineri, precum și un personal tolerant eroic al copiilor mici.

Miercuri: Romp în Parkgarfield Park din South Pasadena (Park on Park Street din Obiectiv Street) are un loc de joacă bine umbrit, cu o gamă de structuri adecvate pentru crawler-uri cu copiii instituției. Când tinerii s -au aruncat la fel de bine și s -au alunecat, scufundați -vă la cafenea cu cimbru sălbatic, precum și brutărie (805 Fair Oaks Avenue) pentru un crepe sau un sandwich ahi.

Joi: Piața fermierului Piața Farmerilor de Sud Pasadena (Meridian Avenue, precum și El Centro Street, joi între 4-8 p.m.) este Mecca pentru copii. Verificați cartofii minunați prăjiți, porumbul, înghețata, precum și vizionarea trenului apropiat pentru inginerul dvs. de juniori.

Vineri: Story Timessouth Pasadena Public Library (1100 Oxley Street) are o faimoasă poveste fantastică de vineri, la 10:30, precum și ora 11:00, când copilul tău mic este depozitat, îl poți purta pe el sau pe locul de joacă al lui Amy ( 1115 Street Obiectiv, 7-9 USD pe copil). precum și bonus: puteți să vă tăiați părul copilului și la Amy.

Sâmbătă: grădinile HorticulureSCanso, chiar la nord-est de Pasadena, pe 210, în La Caã ± Ada Flintridge (1418 Descanso Drive; 8 dolari pentru adulți, 5 dolari pentru copii 5-12), este locația perfectă pentru a-i lăsa pe copilul tău mic să se rostogolească în frunze. În plus față de 150 de acri de grădini, păduri, precum și Chaparral, există o cafenea delicioasă, precum și un magazin de cadouri plin de bunătăți prietenoase pentru copii.

Duminică: Muzeul copiilor, spațiul de muzeu, găsit în capătul vestic al Brookside Park (480 Bulevardul Arroyo North; supraveghere. În plus față de structurile de joacă interioară, precum și exponate potrivite chiar și pentru cele mai mari dintre cele mai bune, există o mulțime de caracteristici de apă exterioară pentru Sunny Day Mayhem. Puteți chiar să aduceți o potrivire înotă, precum și încălțăminte de apă, precum și să vă lăsați tânărul să se înmoaie osul în iazul de joacă.

Space pentru copii la Muzeul Copiilor

Mulțumesc mult JJ pentru împărtășirea conceptelor sale fantastice, precum și a imaginilor iubitoare. Am verificat mult mai multe de la ea la jjustkidding.blogspot.com.

Dacă Hollywood -ul nu se află în gâtul tău de pădure, descoperă -ți orașul natal în ghidurile noastre de ședere pentru mamele noi.

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

40 de lucruri de efectuat în San Diego cu tineri (20 sunt gratuite)

Cum să achiziționați bilete cu reducere a Berry Farm de la Knott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *