Makin ‘it: Adorable Halloween Halloween Paper Dolls

{Această publicație a rulat anul trecut, de asemenea}

Am venit pe aceste păpuși de hârtie imprimabile de la Mr. Printables, precum și le -am împărtășit cu Scarlett. La cinci ani, ea este extrem de în desen, tăiere, lipire, precum și pictură. Acesta este unul dintre punctele mele minunate ale mamei mele, așa că sunt încântat de această fază.

Oh, nu știai? Nu trebuie să fiți grozav în niciun fel elemente ale părinților. Nu vă place să stai în jurul locurilor de joacă? Plânsul Jags te fac să transpiri? Bebelușii cu cap de floppy te-a plictisit? Nu înțelegeți ce să faceți cu Legos? Este în regulă. Vei fi minunat la altceva.

Chiar dacă copilul tău este la fel de tânăr să se bucure de aceste conuri de hârtie bit fără să le mănânc, s -ar putea să văd o mămică sau o bunică care se bucură de ele pe cont propriu.

Iată exact cum funcționează:

Tipăriți păpușile „dezbrăcate” fundamentale de pe această pagină.

Tăiați -le, precum și lipiți marginile într -o formă de con care poate fi în picioare.

Tipăriți hainele cu temă de Halloween, precum și accesorii din această pagină. Scarlett a simțit cerința de a adăuga propriile înfrumusețări la ținuta mumiei cu un stilou cu bilă.

Glisați „ținutele” pe păpușile de hârtie.

Aceste femei bit au păr la fel ca al meu, precum și al lui Heather, roșu, precum și cret pe unul, precum și întunecat, precum și direct pe celălalt, așa că nu le -am putut rezista. Există unul cu pielea mai închisă, precum și părul ciudat, așa că mămicile de culoare, bucurați -vă!

Ne place întotdeauna să facem ceva luni. Vedeți întreaga listă a articolelor IT Makin din anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *