Cizme de ploaie: o poveste de precauție

după câteva sezoane de cizme de ploaie care s -au destrămat în două săptămâni (nu exagerez, acest lucru s -a produs la două perechi!), Am decis să mă strecor pe cizme de ploaie de înaltă calitate pentru mine Fiul, Holden.

Acestea arată extrem de grozav – negru cu păianjeni! -precum și sunt calde, precum și de înaltă calitate. De fapt, acestea pot gestiona temperaturile până la treizeci de grade sub zero. Ummm, acolo am mers puțin mai sus, precum și dincolo. Nici măcar nu zăpadă acolo unde trăim; plouă doar. Starea meteorologică rece chiar aici este aproximativ patruzeci de grade. La ce naiba mă gândeam? Am scăzut aproximativ 60 de dolari pe aceste cizme.

L-am trimis la instituție în aceste cizme care lovesc cu fundul, precum și picioarele lui erau super transpirate toată ziua. Îmi pare rău copil. În plus, vom fi pregătiți când vom merge să vedem prieteni buni, precum și gospodărie în iarna autentică. Abia aștept să -i trag pe acești tineri în est pentru sărbători. Poate că vom ajunge în sfârșit la Tahoe pentru sanie. Gosh, trebuie să ne întoarcem la Copenhaga pentru a face această investiție în valoare?

Dacă sunteți online unde este foarte frig, vă recomand extrem de mult. Sunt disponibile în multe modele grozave. Cumpărați cizme de păianjen BOGS minunate pe Amazon >>

Pentru Milo, nu am putut să -l bag pe încă 60 de dolari pe cizme de ploaie, așa că am fost extrem de fericit să descopăr aceste cizme de ploaie Kamik pentru aproximativ 20 de dolari. Arată super plin de suflet (nu dezvoltă un Igloo plin de inimă, cu toate acestea, presărați cu bălțile pline de viață, așa cum avem nevoie).

Planificăm să încercăm să le oferim un personaj puțin mai mult cu desene Sharpie, precum și poate un loc de muncă de vopsea. Sunt disponibile în albastru bleumarin, precum și roz. Descoperiți aceste cizme practice de kamik pe Amazon >>

Dacă tot vă întrebați despre acele cizme groaznice de toamnă, nu am decis dacă să vă spun sau nu ce marcă. Ar trebui? Nu ar trebui? Vrei să ghicești?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *