Sfaturi pentru a proteja copiii de la leziuni ale ochilor

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Acum, după ce primăvara a început, precum și starea meteorologică devine din ce în ce mai caldă, tineri aleargă afară, precum și participă la sporturi proeminente de primăvară, precum baseball, precum și fotbal. Este posibil ca părinții să nu recunoască faptul că numeroși tineri experimentează din cauza leziunilor oculare din sport. Exact cum îți poți păstra copilul fără riscuri de leziuni periculoase pentru ochi? Revista Healthy Mothers a avut șansa de a descoperi câteva sugestii fantastice de securitate a ochilor de la VSP Optometrist, Dr. Paul Berman, optometristul echipei pentru New Jersey Devils of the NHL, precum și creatorul, precum și directorul Special Olympics Opening Eyes, A A, A A Oss, A A, a A Oss Program care satisface nevoile vizuale ale persoanelor cu dizabilități intelectuale

Cum pot părinții să păstreze ochii copiilor lor fără riscuri în timp ce joacă sport?

Cu sezonul sportiv de primăvară în curs de desfășurare, precum și tabere de vară chiar după colț, tinerii vor costa mult mai mult timp jucând sporturile preferate. Din păcate, majoritatea acestor tineri sportivi își vor lăsa ochii în pericol.

Cel mai mare pericol pentru viziunea unui copil este o vătămare a ochilor, care în numeroase situații este declanșată de un accident legat de sport. Pentru a garanta siguranța ochilor, copiii ar trebui să poarte o uzură de protecție certificată de sport, făcută în special pentru a suporta efectul, precum și pentru a oferi protecție UV. Copiii pot purta îmbrăcăminte de ochi sport pentru orice tip de activitate interioară sau exterioară, cu toate acestea, este esențial să utilizați atunci când jucați sporturi mai mari în pericol, în care copiii aruncă lovituri sau lovesc o sferă (adică fotbal sau baschet) sau dispozitive care se leagănă (adică baseball sau hochei).

De asemenea, este esențial să țineți cont de faptul că ochelarii de rutină, precum și ochelarii de soare cu lentile care nu sunt rezistente pot fi incredibil de dăunătoare dacă sunt deteriorate în timpul jocului. Asigurați-vă că aduceți copilul dvs. la un medic pentru a fi analizat corect, precum și echipat cu o uzură de protecție certificată de sport-indiferent dacă copilul dvs. are nevoie de ochelari sau are o viziune ideală.

Ce fel de leziuni ale ochilor legate de sport pot apărea?

Potrivit lui Evita Blindness America, 40.000 de leziuni ale ochilor asociați sportului, precum și divertismentului se întâmplă în fiecare an, precum și peste 90% dintre ele pot fi prevenite cu utilizarea corespunzătoare a uzurii sportului sportiv.

Leziunile oculare legate de sport pot include:

Abraziune corneeană (zgârietură dureroasă sau zgârietură pe cornee)

Iris inflamat

fractura prizei ochiului

traume contondente

vătămare penetrantă

Cataractă traumatică, declanșând sânge pentru a se vărsa în camera anterioară a ochiului

retină umflată sau detașată

orbire

Care sunt cele mai tipice tipuri de leziuni legate de sport?

Numeroasele tipuri tipice de leziuni ale ochilor legate de sport sunt leziuni contondente, abraziuni ale corneei, precum și leziuni penetrante.

Leziunile contondente se întâmplă atunci când ochiul este comprimat prin efect dintr -un articol (cum ar fi un stick de lacrosse, cot etc.)

Abraziunile corneei sunt resturi neplăcute pe exteriorul ochiului sau corena (declanșată în mod obișnuit de degetele adversarilor)

Leziunile penetrante sunt declanșate de un articol străin care străpunge ochiul, precum și sunt extrem de majore (cauzate sticlă deteriorată din cadrul unor rame ale sportivilor)

Ce sport au cele mai multe leziuni legate de ochi?

Sporturile cu lilieci și/sau sfere aeriene la nivelul ochilor au cele mai multe leziuni legate de ochi

Risc ridicat: baschet, baseball, lacrosse, hochei pe teren, tenis, fotbal

Risc scăzut: pistă, precum și câmp, înot

Sport cu cel mai mare pericol de accidentare a ochilor:

Copii peste 14 ani: baschet

Copii sub 14 ani: baseball

La ce vârstă pot începe copiii să folosească contacte în loc de ochelari sportivi? sunt
Preocupările cu legătura cu utilizarea în timp ce joci sport?

De obicei, medicii în formă de copii de la șapte ani cu contacte, cu toate acestea, copilul ar trebui să poată lua obligația de curățare, precum și modificarea contactelor în mod de rutină. De asemenea, părinții ar trebui să -i analizeze pe copii mai mici pentru a se asigura că folosesc corect contactele.

Amintiți -vă că contactele pot ajuta să ofere o gamă periferică mult mai bună decât lentilele cu prescripție medicală, cu toate acestea pierd elementul de protecție pe care îl oferă ochelarii sportivi. S -a sugerat că, chiar dacă un copil folosește contacte, că, de asemenea, folosește ochelari de protecție sportivi.

Dacă copilul meu are performanțe pe teren, ar putea avea o problemă de viziune?

Există numeroase abilități vizuale, în afară de doar acuitatea vizuală careUn copil trebuie să exceleze, precum și să se încânte să joace sport, cum ar fi percepția de profunzime, conștientizarea periferică, precum și coordonarea ochilor, pentru a numi câteva. Dacă copilul dvs. are probleme cu sporturile care au nevoie de o coordonare precisă a mâinii, acestea pot necesita lentile corective sau pot suferi de o problemă de viziune de bază. Adu -ți copilul pentru o examinare extinsă a ochilor când în fiecare an pentru a -și urmări dezvoltarea vizuală.

Aveți vreun tip de alte îndrumări sau sugestii pentru cititorii noștri?

Protejarea ochilor copilului dvs. acum cu dispozitivele corespunzătoare, precum și asigurarea faptului că vor primi examene oculare anuale îi va ajuta să rămână în vârful jocului lor, atât pe teren, cât și pe Off. Nu lăsați o leziune a ochilor sau o problemă de viziune să limiteze viitorul copilului dvs. sau să le reducă capacitatea, precum și plăcerea sportului.

Pentru o listă fantastică de uzură a ochilor de protecție sugerată pentru diferite sporturi, consultați ghidul important al sportivului pentru ochiul VSP.com.

Paul Berman, OD, FAAO, Metode la Focus Eye & Health and Wellness in Hackensack, New Jersey. Dr. Berman s -a consultat pentru Head Start, facilități preșcolare, echipe de atletism expert, precum și olimpice, securitate sportivă, precum și performanță, precum și Olimpiada Specială. El este președintele Coaliției pentru a evita leziunile oculare sportive, precum și se concentrează pe terapia viziunii, disconfortul ocular, precum și protecția sportivă, pe lângă problemele de performanță asociate lecturii, computerelor, precum și sportului. El poate fi accesat la focalizareyehealth.com.

Link către această postare: Sfaturi pentru a -i proteja pe copii de leziuni oculare
A legat ghidul dvs. cu intestinul scurger în timpul sezonului de mâncare de vacanță

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *