Cum să personalizați un program de antrenament pe baza partajării tipului dvs. de corp

este grijuliu!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Înțelegând tipul de corp, puteți personaliza un program de antrenament pentru a fi mult mai eficient decât un program de antrenament „din cutie”. Personalizarea unui program de antrenament bazat pe tipul de corp este surprinzător de ușor. Înainte de a începe să stabiliți un program de antrenament, trebuie să vă determinați tipul de corp (numit și somatotip). Există trei somatotipuri fundamentale; mesomorph, ectomorph, precum și endomorph. Un corp mezomorf este ideal. Sunt indivizii care sunt atletici cu un cadru puternic, care poate obține rapid masa musculară în timp ce rămân destul de slabi. Ectomorfele sunt cele cu cadre subțiri delicate, care au o perioadă dificilă de a obține în greutate, au un metabolism rapid, precum și o definiție de masă musculară extrem de slabă. În cele din urmă, endomorfele sunt indivizii mai grei, care au o formă rotundă, care descoperă că este greu de vărsat grăsime, cu toate acestea pot obține masa musculară cu ușurință.

Mezomorfe

Dacă ești mesomorph, norocos! Având în vedere că puteți obține rapid masa musculară, programul dvs. trebuie să includă exerciții cardiovasculare pentru a vă menține corpul slab. Se recomandă douăzeci și cinci până la treizeci de minute de cardio de 3 ori pe săptămână. În ceea ce privește antrenamentele, rămâneți la 8-12 repetări pentru fiecare set cu un minut de odihnă între ele. Asigurați -vă că includeți o serie de exerciții pentru a continua să vă dificultate corpul, să păstrați masa musculară, precum și să sporiți rezistența, pe lângă rezistența.

Ectomorfe

Ectomorfele trebuie să -și personalizeze programul de fitness fizic pentru a lucra împotriva subțirii lor naturale. Pentru a face acest lucru, alegeți exerciții scurte, precum și intense, care vizează grupuri majore de masă musculară, precum biceps, triceps, abdominale, precum și hamstrings. Acest tip de antrenament va ajuta la dezvoltarea masei musculare. Atunci când faceți orice tip de antrenament de greutate sau rezistență, antrenați-vă mai greu, precum și păstrați-vă repetările în intervalul 5-10. În ceea ce privește cardio, mențineți -l la minimum, având în vedere că nu este necesară grăsimea arzătoare. În ceea ce privește perioadele de odihnă, se sugerează 2 minute între seturi. Având în vedere că veți face mult mai mult exercițiu intens, aveți nevoie de timp suplimentar pentru a vă recupera.

Postpartum înrudit este pentru totdeauna

Endomorfe

Pe de altă parte, endomorfele trebuie să accepte cardio în cumpărare pentru a vărsa grăsime, precum și pentru a păstra un procent mare de grăsime corporală. Faceți cardio cât puteți, precum și asigurați -vă că îl modificați. Încercați să înotați, să alergați, să faceți ciclism, precum și orice tip de alt tip de exercițiu cardiovascular care vă interesează. În afară de asta, faceți greutate cerințe, precum și antrenament de rezistență. Este extrem de sugerat să faceți ascensoare compuse, precum și să rămâneți cu 8-15 repetări pe set cu 30 de secunde de odihnă. Grupurile de masă musculară dificilă dificilă vă vor grăbi metabolismul pentru a ajuta la menținerea excesului de grăsime a corpului.

Această postare a fost autorizată de Michael Volkin, inovatorul Stamina Stack 52 de cărți de fitness fizic cu greutate corporală, precum și cu totul nou HIIT The Game.

*Imagine amabilitate a Freedigitalphotos.net

Link către această postare: Cum să personalizați Un program de antrenament bazat pe tipul dvs. de corp

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *