Am planificat o prietenă să se reunească {Rookie Mothers Challenge#10}

Nu ajung să -mi văd prietenele la fel de mult ca înainte. Bănuiesc că acest lucru alege teritoriul de a avea un copil acasă, dar totuși mă scoate afară. Așa că, când prietenul meu Kalen a discutat despre un grup de prietene ar trebui să se reunească, am sărit la șansă. Pentru că suntem cu toții foarte ocupați, a trebuit să alegem o întâlnire la 4 săptămâni în viitor, dar hei, a fost în calendar!

L -am întrebat pe Tyler dacă vrea să stea cu Piper în noaptea aceea în timp ce ieșeam. S -a uitat la mine ca și cum era nebun. Dacă aș avea o noapte cu prietenii, el și -a dorit o noapte și pentru el, așa că bunica a fost!

A fost bine să am ocazia să mă îmbrac în unele dintre hainele mele cele mai drăguțe și a fost încântat să poarte o brățară pe care nimeni nu avea să mestece. Este într -adevăr lucrurile mici.

Prietenele mele și cu mine am ales să ne întâlnim la un mic restaurant elegant pentru o oră mulțumită și apoi să vedem unde a mers noaptea. Am cumpărat băutura mea tipică la alegere, o catâră din Moscova și a început râsul. Pentru că patru dintre grupurile noastre nu au copii, bestie -ul meu Janet și i -am educat despre toate lucrurile bebelușilor. Au fost deranjați să învețe ce fac sfârcurile în timpul pompei, cât de puțin somn obțineți de fapt și „bucuriile” nașterii. Nu mai vorbim de faptul că au fost complet dezamăgiți când le -am explicat că Tyler și cu mine închiriem camere de hotel pentru a face sex departe de copil.

O noapte cu prietenele nu este atât de ușoară cum era. După câteva ore, a trebuit să plec să merg la mașina mea pentru a pompa. pur si simplu adorabil. Din nou, un alt lucru despre care au fost confuzați. La ieșire, l -am sunat pe bunica pentru a face check -in și am auzit imediat Piper având o topire completă. Fata urla plângând și mi -a făcut instantaneu inima să mă doară. Așa că, în loc să merg la mașina mea pentru a pompa, a trebuit să mă îndrept acasă pentru a -mi calma copilul plâns și să -mi trimită prietenii pentru a -mi cere scuze pentru absența mea bruscă.

Când m-am întors acasă în mijlocul serii mele, am găsit soțul meu și socrii mei care încercau să calmeze un copil care se dezbrăca. Am scos -o în brațe, am smuls -o strâns și am zguduit -o până când în cele din urmă a dezlănțuit suficient pentru a adormi. Ea a avut acea scuturare pe care o primești după ce ai plâns atât de tare. Din fericire, după doar 10 minute de balansare, ea a fost rece. Am transmis -o soțului, am pompat repede și m -am îndreptat înapoi pentru a mă întâlni cu prietenii mei. Era doar 8:30!

A doua parte a nopții am reușit să mă relaxez puțin mai mult știind că Piper era în timpul nopții și nu va mai fi mult mai multe topuri. Desigur, nu voiam să stau prea târziu pentru că știam că ea știa Probabil că avea să se ridice o dată sau de două ori în miez de noapte (regresia somnului, ugh!). Așa că în jurul orei 22:00, când prietenii mei fără copii erau gata să lovească un alt bar și să continue noaptea, a trebuit să mă înclin politicos. Un nou -născut și o mahmureală nu se amestecă.

Să mă apuc de păpușă și în afara casei pentru noapte a fost un lucru atât de bun pentru mine, a fost atât de distractiv să râd, dar a ieși sigur este diferit decât era înainte. Înainte de a avea un copil, pur și simplu nu mi-am dat seama de tot ceea ce intră în orchestrarea unei nopți: bebelușii, stocurile de lapte matern, planificarea unde și când să pompez și să găsesc acea cantitate mulțumită de alcool pentru o perioadă bună (asta este și el Nu atât de mult m -aș ura a doua zi). De asemenea, dacă aș putea să mă întorc și să -mi pălmuiesc sinele vechi, fără copii, pentru că mi -am hărțuit prietenii cu copiii pentru că am plecat acasă devreme, aș face -o.

[Foto de Heather Osby, toate drepturile rezervate]

Găsiți mai multe activități pentru copii cu cele 52 de provocări săptămânale ale mamei rookie.

Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagramâ sau Twitterâ, astfel încât să ne putem înveseli reciproc.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *