Makin ‘It: Mobile pentru copii cu temă Star Wars

Acestea sunt droidurile pe care le căutați. Am produs acest mobil R2D2 agățat după ce am văzut acest frumos Mobile Vespa pe Hello Jen Renee (vă rugăm să faceți clic, să -l fixați, ca acesta!). Pentru fratele nostru pentru copii, am dorit să facem o versiune Star Wars, cu toate acestea, același concept exact ar putea funcționa pentru orice tip de număr de teme distractive.

Am schițat un R2D2 dur ca șablon de proiectare (rețineți că cealaltă jumătate a mea, precum și copilul nu a fost de acord cu privire la semnificația piciorului al treilea/mijloc, precum și am optat împotriva utilizării acestuia, deoarece nu voiam să produc un penis imens), totuși S -ar putea să urmăriți întotdeauna un tăietor de cookie -uri sau să utilizați un imprimat. Deși droidii mei sunt dezordonați, cred că încă trec pentru roboți.

Pași SuperEasy:

Asambla materiale, precum și șablon.

Tăiați forme de spumă potrivite cu aproximativ 4 ″ mari.

Introduceți -le pe telefonul mobil.

Atârnați -vă de la îndemâna bebelușului.

Sfat Pro: Cumpărați mobilul agățat cu clipuri (nu cu glisare de cablu) pentru a vă economisi minute de agravare (în cazul meu, patru minute de tracțiune de găuri, precum și de legare a buclelor).

Materiale care îmi plac:

50 de pachete de foi de spumă pentru a -ți tăia propriile forme.

35 stele de spumă, inimi, cercuri sau asortate (nu este necesară tăierea!)

Recomandat: Wee Gallery Mobile (10 clipuri, ~ 9 $)

Un alt mare: Spider Hanging Mobile (16 clipuri de aligator, ~ 14 $)

Cel pe care l -am folosit: Radon Mobile (12 deschideri de diapozitive în spirală strânsă, ~ 14 $)

Mai multe idei distractive:

După ce s-a făcut mobilul meu de zece minute de spumă de bricolaj, am avut numeroase idei mult mai multe. Deoarece mai am acest cadru mobil, pot modifica stilul de un Gajillion.

Pac Man. Un prefer emoțional al meu. Un cerc galben a tăiat în Mr. Pac Guy, precum și celelalte culori ca fantome (mai ușor decât R2!)

Păsări supărate. Un preferat al copiilor mei. Culorile principale adorabile ar putea funcționa bine pentru acest lucru. Produceți câteva păsări, precum și porci. Terminat.

Yoda. capete de yoda ecologice. Terminat!

Odată asamblat, am agățat mobilul pe aparatul nostru de lumină pentru spațiu de luat masa timp de câteva zile înainte de a -l muta la îndemână. Merge bine cu tema robotului în dormitor.

Aș dori să aud orice tip de alte concepte pentru un mobil de spumă ușoară în comentarii. Sau mult mai bine, poze.

+++
Baby Mobile nu lucrul tău? Selectați încă un proiect IT Fun Makin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *