20. Accesați zece spectacole online

Rețineți când ați utilizat pentru a salva fiecare ciot de bilet? Rețineți că primul spectacol chiar pentru a -l vedea pe Rick Springfield când ați fost atât de extaz, oricum ați adormit? Sau următorul spectacol pentru a -l vedea pe Whitney Houston, care era încă atât de nou la tot cântatul, încât a supt -o? Sau următorul spectacol pentru a vedea otravă? Acestea au fost zilele!

Sau eram doar eu?

Îmi place dragoste ca să merg la concerte de muzică online. Mi -a plăcut în Junior High, precum și în instituție înaltă, când am mers cu amicii mei la Richfield Coliseum sau la Blossom Music Center pentru spectacole exterioare. Mi -a plăcut la facultate, precum și ca o tânără doamnă singură care locuiește în Chicago. Singurele mele plângeri au fost că am fost la fel de scurt pentru spectacole de stand-up, precum și la fel de somnolente pentru spectacolele de noapte târzie, oricum. Descoperiți-mi o sărbătoare de muzică de o zi, precum și am fost o persoană încântată.

Întrucât a sfârșit prin a fi mămică a făcut să se facă spectacole mult mai provocatoare, mi -am stabilit un obiectiv pentru a vedea zece spectacole online în cadrul programului din cele 1000 de zile ale mele. Din păcate, nu mi -am salvat cioturile de bilet, așa că recreez această listă din memorie:

Arcade Terminați la Greek Maine Theatre (2/2/07)

Ryan Adams la Berkeley High Institution (7/07)

Rum cu unt fierbinte la The Independent (1/4/08)

Jazz Show la Yoshis SF (1/11/08)

Ea vrea să se răzbune la Fillmore (20/06/08)

Dave Matthews Band la Greek Theatre (8/08)

John Wesley Harding, precum și Eugene Mirman, plus dulapul minunilor de la The Indpendent (4/09)

Chris Mann la VDOG (4/16)

Situația Neko la Warfield (6/9/09)

Death Cab pentru Cutie, precum și Andrew Bird la The Greek (7/11/09)

Contează spectacolele de muzică tinere? Am văzut rom cu unt fierbinte la Ashkenaz, precum și cupele sippy de două ori. De asemenea, am văzut acest tip cu marionete la bibliotecă. Cumva nu cred că contează cu adevărat pentru obiectivul meu de a recapata minunatul …

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *