NEATNIK SAUCER: Mâncați cu tinerii tăi fără mizerie

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

de Cascia Talbert

În ceea ce privește evenimentele speciale sau când bărbatul meu, precum și eu sunt la fel de agitați să reparați cina, îi tratăm pe tineri într -o noapte. Cu toate acestea, cu trei copii 5, precum și sub mizeria pe care o lasă în urmă la restaurante este adesea jenant. Cel mai mic copil al meu, care are 21 de luni, lasă cea mai mare mizerie. În mod normal, sunt cel care îl curăță, în timp ce bărbatul meu plătește cheltuielile, precum și copilul meu adolescent îi escortează pe cei mai tineri la mașină. Familiat acest zgomot?

Danielle Batchelor, precum și mama ei, Cookie Centracco a luat o decizie că este necesar să facă ceva pentru a ajuta părinții să se distreze să ia masa cu tinerii lor fără mizerie. În 2008, echipa de mamă/fiică a introdus pătuțul lui Coulson, precum și a început să-și distribuie invenția, farfuria neatnik. Farfuria neatnik este fabricată cu poliester rezistent la apă în căptușeala scaunului, precum și cu o farfurie materială impermeabilă, sigură pentru bebeluși. Se prăbușește rapid într -un caz de aducere practică. Marginea Rimmed evită mâncarea, lichidele, precum și micile jucării de la căderea pe podea, precum și include chiar și dezvoltate în curele Velcro pentru a menține jucăriile în siguranță, precum și la îndemâna mâinilor mici.

Când mi -am dus farfuria îngrijită la un restaurant cu tinerii mei, am fost surprins de exact cum a rămas mâncarea pe farfurie. A durat doar câteva minute pentru a -l șterge curat înainte de a pleca. Cu doar câteva răsuciri, farfuria neatnik s -a pliat în carcasă. În loc să stau în restaurant pentru a curăța mizeria copilului meu, am putut să -i ajut pe copilul meu să -i aducă pe tinerii mai tineri în dubă. Când am primit casă am putut să -l curăț încă o dată doar cu săpun de masă, precum și apă. Ori de câte ori mănânc cu tinerii mei, iau cu mine farfuria neatnik.

Declanșatori înrudiți ai obezității tinerilor

Farfuria NEATNIK a câștigat o serie de premii, inclusiv, premiul Opțiunea Mommies. Pentru a cumpăra farfuria neatnik sau pentru a descoperi un comerciant din apropierea dvs., mergeți la NEATNIKSAUCER.com.

*Dezvăluire: am primit un farfurie neatnik în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mommies în 2007. Revista Healthy Mommies este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness de top pentru mami, precum și caracteristici o serie de o serie de Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri de mami. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua de socializare Healthy Mommies pe Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Link către această postare: NEATNIK SAUCER: Eat Out Out Out cu tinerii tăi fără mizerie

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

TweetAcțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *