Cum să schimb foile de pătuț mai repede decât viteza luminii

când eram mamă rookie, prietena mea Julie m -a încurajat să pun mai multe straturi de foi de pătuț unul peste altul ori de câte ori am schimbat foaia, astfel încât atunci când una a devenit umed, părintele somnoros care a ajuns pe scenă ar putea pur și simplu să se decoleze de straturile de sus și să se salveze de săparea pentru o foaie curată și să o ia pe pătuț în miez de noapte.

Pentru cele mai bune rezultate, pentru a straturi de saltea impermeabile între foi. (De fapt, îmi place o placă necondibilă, deoarece #1: leneșă și numărul 2: ieftin. Am reutilizat aceste paturi pentru copii mici.)

Alte instrumente pentru a vă salva de patul umed descurajant includ:

Fișe de apă impermeabile. Acestea sunt scumpe, dar sunt moi pe o parte și căptușite cu o membrană care îți protejează salteaua pe cealaltă parte. Site -ul lor web are un videoclip, pe care l -am găsit puțin prost, deoarece părinții păreau să doarmă amândoi pe spate, fără copertine, atunci când strigătul copilului îi trezește, iar apoi amândoi se alătură pentru a schimba foaia. Distracţie! Sunt sigur că Daddy ar putea face față acestei situații.
Pro: Mai puține straturi de gestionat
Con: Aveți nevoie de mult mai mult de unul pentru a schimba cu succes un pat de la o foaie umedă într -o foaie uscată.
Găsiți: pe Amazon

Foi Quickzip. Acest sistem este mișto. Instalați o dată baza foii din partea inferioară a saltelei, apoi tăiați și opriți nivelul superior atunci când trebuie să o schimbați. De asemenea, au o demonstrație video, pe care am găsit -o mult mai convingătoare, așa că aici este:

PRO: foile de zip-on în plus Quickzip sunt vândute separat, astfel încât să aveți un sistem cu o bază și mai multe foi uscate din care să alegeți.
Contra: A avea grijă de un fermoar în miez de noapte sună încă provocator, dar poate mult mai ușor decât alternativa – o schimbare completă a saltelei.
Găsiți -l: pe Amazon

Fleece Sleepsacks. Pentru pre-plimbători post-amgriși, aceste pături purtabile fac o sarcină dublă ca straturi calde și protecție suplimentară împotriva scurgerii scutecelor. Pentru copiii mici, predispuși la dipuri grele de dimineață, PJ -urile Fleece vor salva foile mult mai mult decât bumbacul.
Pro: Produsele de care aveți nevoie pentru a dormi oricum, un SleepSack din Fleece este mai mic de douăzeci de dolari și gemurile sunt și mai puțin.
Contra: Copiii care vor alerga fierbinte vor fi mizerie transpirată.
Găsiți -l: pe Amazon

Pentru umezeală minoră, aruncarea unui prosop sau pătură deasupra pentru a ne trece până la dimineața a funcționat întotdeauna. (Nu este recomandat pentru bebelușii mici, deoarece obiectele libere din pătuț sunt periculoase.)

Pentru umezeala catastrofală, Heather împărtășește procesul ei de a -și da seama rapid de ceea ce este umed și de ce este uscat, astfel încât scurgerile să nu se răspândească. Aruncați lucrurile umede în cadă pentru a fi tratate dimineața. (Cu excepția cazului în care dormitorul dvs. este mai aproape de spălătorie decât de baie.) Uscați copilul. Apoi schimbați așternutul.

Depozitați foi de bebeluși sub pătuț, nu în dulapul general de lenjerie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *