Makin ‘it: o carcasă pentru perne pentru copii

are nevoie de un copil cu o pernă? Nu știu răspunsul medical la asta, dar o pernă specială de dimensiuni pentru copii, îmbrăcată cu un model preferat sau o schemă de culori, poate fi folosit ca instrument pentru trecerea la un pat mare pentru copii, sau poate ca recompensă pentru a rămâne în pătuț sau pat toată noaptea.

Mi -am cumpărat perne pentru copii pentru copii, deoarece sunt jumătate din dimensiunea pernelor pentru adulți. Am un cap mic și acum, când scriu asta, mă întreb dacă ar trebui să folosesc unul pentru propriile mele nevoi de somn. Le -am achiziționat la un pas înainte pentru aproximativ 15 dolari, împreună cu o carcasă simplă pentru perne pentru 6 USD sau 8 dolari mult mai mulți dolari. Puteți găsi unul pe Amazon pentru aproximativ 15 dolari sau puteți fura o pernă de avion.

După ce am citit o postare despre o carcasă de pernă Nancy Fancy pe Sew Fearless, m-am dus la magazinul de țesături și am achiziționat flanelă cu temă Nancy Fancy și am făcut unul pentru Scarlett. A durat aproximativ zece minute.

O pernă este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care trebuie să le coase, iar dacă clientul tău are aproximativ doi ani, tot ce îi va păsa este tipăritul pe pernă. Nu vă faceți griji pentru culoarea firului sau cusăturile drepte.

L -am făcut pe cel imaginat în acest tutorial cu legare din satin pe margine, dar cu siguranță puteți săriți asta și puteți face un tiv ușor pe deschiderea carcasei.

Acest proiect este format din patru linii drepte pentru a coase.

Ce aveți nevoie pe lângă un dispozitiv de cusut și cineva care știe să -l folosească:

1/2 curte de țesătură

foarfece

fir

(opțional) legarea păturii satinice

Tăiați țesătura la un dreptunghi de aproximativ 16 cm lățime cu 42 cm lungime. Așezați -vă perna în această poziție înainte de tăiere pentru a vă asigura că veți avea suficient spațiu pentru a aluneca perna și totuși, mai mult ca marginea satinului să depășească perna odată ce este înăuntru. Perna mea era de 12 ″ x18 ″. Simțiți -vă total liber să vă plângeți în comentarii dacă nu sunt suficient de special.

Se fixează legarea satinului la fiecare margine scurtă a dreptunghiului tău lung și coaseți în loc. Ai terminat la jumătatea drumului.

Acum pliați dreptunghiul lung în jumătate, cele mai bune părți ale țesăturii. De îndată ce coaseți părțile laterale, veți avea o carcasă terminată în interiorul pernei.

Terminat? Tăiați firele libere care se strecoară peste tot.

Întoarceți -vă în interior, așezați perna în interior și puneți -o pe un pat minuscul.

Mi s -a părut prea greu? Credem că o puteți face, dar achiziționarea unuia este bine!

Această postare face parte din seria noastră săptămânală de proiecte realizate manual. Nu în cusut? Uită -te la pagina de makin pentru alte idei pricepute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *