Alăptarea în tandem [tot ce trebuie să știe mamele!]

Vreau să încep lucrurile spunând că alăptarea este o călătorie diferită pentru fiecare mamă. Nu există o comparație cu o situație cu următoarea! Sper că toate mamele au șansa de a avea o călătorie lungă și mulțumită de alăptare, chiar dacă la început este greu. O situație provocatoare în care te -ai putea găsi este alăptarea în tandem. Suntem aici pentru a vă spune tot ce trebuie să știți despre asta și sperăm să faceți să pară puțin mai puțin descurajant.

Ce este alăptarea în tandem?

Alăptarea în tandem este atunci când alăptați doi dintre bebelușii dvs. în același timp. Este frecvent în rândul mamelor multiplilor, dar poate fi folosit și de mamele care au copii în vârstă de vârstă. Atunci când alăptarea gemenilor care alăptează, alăptarea, de obicei, implică un copil pe fiecare sân. Dacă sunteți în tandem care alăptează doi copii în vârstă diferiți, puteți utiliza asistență medicală în tandem în câteva moduri diferite.

Asistența medicală este de obicei sursa de nutrienți predominanți pentru copilul dvs. în primul an de viață. Acesta este motivul pentru care, dacă aveți un alt copil, este posibil să doriți totuși să vă alăptați copilul mai mare. Rețineți, poate doriți să -l alăptați mai întâi pe copilul mai mic. Acest lucru va garanta că vor primi o cantitate suficientă de lapte. Cu toate acestea, dacă produceți prea mult lapte, asistența medicală în tandem vă poate beneficia de fapt. Puteți să -l alăptați în tandem copilul dvs. pentru a scădea angajarea atunci când copilul dvs. a terminat alăptarea sau între sesiuni.

Un alt motiv pentru alăptarea în tandem este dacă aveți o renunțare rapidă. Unii sugari se pot lupta cu o tăietură rapidă și au dificultăți de blocare. Un copil mic poate fi mai capabil să se ocupe de renunțarea până când scade momentul în care copilul poate fi apoi alăptat.

Îmi va plăcea asistența în tandem?

Indiferent dacă vă va plăcea sau nu asistența în tandem depinde în mare parte de stilul dvs. de viață și de personalitatea dvs. Asistența în tandem poate fi dificilă, mai ales la început. Înveți să te adaptezi la un nou copil și totuși va fi obligat să răspund cerințelor de asistență medicală ale copilului tău. Dacă alăptați gemeni, va trebui să gestionați programul și cerințele a doi sugari. Asistența în tandem poate fi copleșitoare în fiecare scenariu, dar merită lupta până la urmă!

Asistența în tandem are cu siguranță beneficii. După o perioadă de timp, probabil că veți obține copiii dvs. într-un program reglementat, iar asistența medicală nu va consuma mult timp. Desigur, există nenumărate beneficii de sănătate și emoționale asociate alăptării. Există, de asemenea, aspecte pozitive atunci când alăptează un copil și un copil mic. Vei putea să te conectezi atât cu copiii tăi, cât și cu copilul tău și cu copilul tău se vor putea lega și prin asistență medicală. În plus, continuarea alăptării copilului tău va ajuta la susținerea unor aspecte a pre-bebelușului de rutină, mângâindu-ți copilul mai mare.

Multe femei consideră că asistența medicală poate fi folosită pentru a le calma în timpul situațiilor provocatoare și le oferă posibilitatea de a sta, de a se odihni și de a se reconecta cu ambii copii. Există argumente pro și contra pentru asistență medicală în tandem, în cele din urmă va trebui să decideți singur dacă vă place.

Unele lucruri de luat în considerare atunci când alăptarea în tandem

Asistența în tandem poate avea o varietate de beneficii în afara controlului și controlului. Asistența în tandem vă poate ajuta să vă legați copilul mai mare și noul copil. Într -o perioadă în care copilul tău poate suferi de sentimente de gelozie și detașament, asistența medicală poate fi o modalitate utilă de a calma aceste anxietăți.

În plus, studiile au arătat că copiii primesc în continuare beneficii pentru sănătate și nutrienți de la alăptare dincolo de primul an. Asistența copilului tău va continua să le ofere cu sănătate și sprijin emoțional.

Oferind suficiente nutrienți nou -născutului tău

Când alăptați în tandem, este posibil să vă preocupați să oferiți o cantitate suficientă de lapte nou -născutului. Este esențial ca bebelușul tău să primească o cantitate suficientă de lapte de sân pentru a susține nutriția și creșterea în greutate. Unul dintre modurile în care acest lucru poate fi remediat este prin alăptarea mereu a copilului tău mai întâi, acest lucru va garanta că sunt capabili să alăpteze atât timp cât vor și să obțină cât mai mult lapte.

De asemenea, poate doriți să alăptați un copil de la fiecare sân. Acest lucru va garanta că copilul tău primește Hindmilk și Foremilk. Cu toate acestea, dacă nou -născutul dvs. este capabil să golească un sân complet, ar trebui să -i puneți pe celălalt sân pentru a continua alăptarea.

Probleme de producție de lapte

O altă considerație este producția de lapte și dacă veți avea suficient lapte pentru a alătura doi copii. În multe cazuri, cererea de la ambii copii va stimula producția. Asistența medicală este reglementată de ofertă și cerere. Când alăptați mult mai mult de un copil, corpul dvs. ar trebui să răspundă la cerințele îmbunătățite.

Starea de bine a mamei

Ultima considerație este starea de bine a mamei. Asistența medicală poate duce la sfarcurile crăpate și uscate, dar, întrucât ai alăptat continuu un copil, sânii tăi ar trebui să fie condiționați. Probabil că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la durerea sau durerea sfarcurilor. Asistență medicalăDe asemenea, cere o afacere grozavă din corpul mamei. Asigurați -vă că veți obține o mulțime de calorii sănătoase și mult somn.

Nou -născutul meu are întotdeauna nevoie să alăpteze mai întâi?

În primele zile până la săptămâni, nou -născutul tău ar trebui să asiste mai întâi. Asistența sugarului dvs. mai întâi vă va ajuta să vă stabiliți nivelul de aprovizionare și să vă garantați că copilul dvs. primește o nutriție suficientă. După naștere, veți produce Colostrum, o sursă importantă de nutrienți pentru nou -născutul dvs., așa că asigurați -vă că le oferiți primele diburi.

După o perioadă scurtă, puteți alăpta ambii copii în același timp, unul pe fiecare sân. De asemenea, este posibil să doriți să continuați să alăptați copilul după copil sau să mențineți diferite programe de asistență medicală în care aceștia alăptează la ore separate.

Ce să faci dacă un copil „înțărcat” cere din nou să alăpteze?

Alăptarea unui nou -născut poate domni o dorință de a alăpta într -un copil înțărcat. Dacă alegeți sau nu să începeți alăptarea în tandem cu copilul înțărcat este din nou la discreția voastră. De asemenea, este bine să -ți mângâie copilul în alte moduri în loc să alăptezi din nou. Dacă faceți acest lucru, fiți amabili, dar fermă și asigurați -vă că dedicați perioade de timp și atenție exclusiv copilului dvs. în timp ce partenerul dvs. are grijă de copil.

În mod alternativ, puteți începe să alăptați din nou copilul. Poate fi mai simplu să alăptezi ambii copii în același timp, astfel încât să nu fii încărcat cu o sesiune de asistență medicală suplimentară sau sesiuni.

Ce poziții sunt cele mai bune pentru alăptarea în tandem?

Sursă; Părinţi

Puteți tandem asistenta folosind aceleași poziții pe care le găsiți confortabil pentru alăptarea unui singur copil. Unele poziții pe care poate doriți să le încercați atunci când alăptați doi copii includ:

O reținere de fotbal, în care corpul fiecărui copil este îndreptat sub brațul tău și în spatele corpului tău.

O legătură de leagăn, în care copilul este poziționat pe poala copilului.

O reținere combinată, în care un copil se află într -o reținere de fotbal, iar celălalt se află într -o ținută.

Copilul se sprijină pe tine sau îngenunchează în timp ce sugarul este legat. Este probabil ca copilul tău să fie acum adept în asistență medicală într -o varietate de poziții și să se poată aclimatiza până la poziția nou -născutului.

Asistența în tandem poate fi o experiență grozavă și să vă legați atât pe voi, cât și pe copiii dvs. în moduri pe care nu le -ați gândit niciodată posibil. Dacă aveți în vedere asistența în tandem, poate fi util să vorbiți cu prietenii care au asistent în tandem sau să-i caute pe cei cu experiență de primă mână pentru a identifica dacă puteți fi potrivit pentru asistența medicală în tandem. Vezi grupul de Facebook Rookie Mothers, unde vei găsi un trib de mame care să ceară sfaturi!

Alte articole care vă poate plăcea:

Nipple Shield [pro și contra pentru mame noi!]

7 opțiuni grozave pentru un sutien sport de asistență medicală

3 sugestii de alăptare pe care le-am auzit din nou și din nou și 3 lucruri pe care mi-aș dori să le aud în schimb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *