Începe cu nașterea- aplicația de sarcină de care ai nevoie!

Câțiva dintre noi avem sarcini simple pe care le adunăm cel mai bine, alții dintre noi avem sarcini despre care nu am prefera să credem la fel de mult. Exact același lucru este valabil și pentru călătoriile noastre cu forța de muncă, precum și din nou cu postpartum. Cu toate acestea, există un lucru în comun. Călătoria frumoasă, grea și uimitoare a sarcinii ne aduce cel mai mare cadou al nostru, copiii noștri. Oricare ar fi călătoria dvs. de sarcină, cred că putem fi cu toții de acord cu cât aveți mai mult sprijin pe care îl aveți mai bine. Aplicația IT începe cu naștere poate fi o parte esențială a acestui sistem de asistență. Vă va ajuta să urmăriți lucrurile utile împreună cu sentimentalul.

Suportul util

Există o mulțime de lucruri de care să urmărești în timpul sarcinii; Vitamine prenatale, programări ale medicilor, planificarea dușului pentru sugari, precum și cumpărarea a ceea ce nou -născutul dvs. va fi necesar atunci când vor apărea de la mașini și scaune de camioane la scutece. În plus, toate acestea sunt dublate cu îngrijorarea constantă cu privire la exact cum se dezvoltă bitul tău. Este o perioadă stresantă!

Kick contează

Un lucru care ușurează foarte mult stresul și anxietatea mamei este numărul de lovituri. Numărul de lovituri vă poate arăta că copilul dvs. este sănătos, precum și se descurcă bine în burtă. Înțelegerea cantității tipice pe care copilul dvs. se deplasează, precum și loviturile vă va ajuta să observați dacă există vreun tip de modificări neașteptate. Începe odată cu nașterea, vă va oferi memento-uri de zi cu zi pentru a face check-in, precum și a compune note despre mișcarea copilului dvs. Rețineți că numărul de lovituri este diferit pentru toată lumea, cu toate acestea, dacă aveți o problemă, aduceți -o întotdeauna cu medicul sau moașa!

Cronometrul de contracție

Începe cu nașterea poate fi, de asemenea, un asistent uriaș atunci când intri în muncă cu simplul său cronometru de contracție. Scapă de un sistem de urmărire provocator sau încearcă să iei evidența contracțiilor tale cu un cronometru. Cu aplicația, tot ce trebuie să faceți este să atingeți butonul atunci când contracția dvs. începe, precum și capetele. De asemenea, vă permite să depuneți intensitatea. Apoi, puteți împărtăși rapid ceea ce ați documentat în aplicație cu furnizorul de îngrijiri. Acest lucru face simplu să înțelegem când preocupările de timp se adresează unității medicale sau apelează la telefonul dvs. furnizor de îngrijiri.

Ținerea de amintiri cu ea începe cu nașterea

Deși este simplu să fii prins în toate, nu nu -ți aminti să depună această călătorie. Corpul tău face un lucru incredibil, precum și este cu adevărat ceva special pentru a putea privi înapoi amintirile sarcinii. Instrumentul meu Story & Picture vă permite să jurnați rapid, precum și să depuneți reperele sarcinii. You can likewise add reminders in about your visits as well as events like your gender expose or infant shower.

De asemenea, aplicația vă poate ajuta să veniți cu mantre pentru voi. Dezvoltați -vă rezistența interioară, precum și lăsați -o pe acea mamă războinic! You already have whatever you requirement to get with the journey of pregnancy, however in some cases it’s good to have a bit reminder. This is a pregnancy tool that you don’t want to online without! It is simple to utilize as well as totally individual friendly since you don’t requirement any type of additional tension throughout pregnancy. Click right here to download it as well as be sure to share it with your fellow mamas-to-be.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *