Baby at the Nail Beauty Parlor {Rookie Mommies Challenge#8}

Provocarea de astăzi: Obțineți o pedichiură cu copilul dvs. în tracțiune.

Mărturisire: aveam nevoie de o pedichiură într -un mod rău. Ultima dată când m -am gândit chiar la unghiile mele a fost cu 1 săptămână înainte de data scadenței mele, când un pal a tratat -o în ziua de fete. Așadar, rețineți că am avut fiica mea cu 11 zile trecute data scadenței mele și că acum are 6 săptămâni și asta face peste 2 luni, având în vedere că degetele de la picioare au văzut vreo acțiune de îngrijire.

Și erau brute, cu unghii atât de mult, încât îmi înfipse de fapt șosetele!

Am fost atât de dezgustat de ei, încât cu o zi înainte să obțin această pedichiură, am furat 5 minute de timp singur și i -am tăiat în grabă stând în mijlocul podelei camerei de duș (nu -i spune soțului meu) și m -am gândit că am făcut un O treabă destul de bună de a -i tăia scurt ”, nu atât pentru că primul lucru pe care mi l -a spus tehnicianul de unghii când s -a uitat la feed -ul meu a fost„ a fost mult timp, nu? ” M -ai luat ”¦

Dar eu digress. Să vorbim despre modul în care această provocare s -a jucat de fapt ”¦

Sora mea mai mică și tăticul au coborât câteva zile în timpul pauzei de primăvară a surorii mele și m -am gândit că va fi cea mai bună oportunitate pentru un pic de timp de legătură girly. Inițial, aveam să -l fac pe tatăl meu să se bucure de Garrity, dar a fost deosebit de ticăloasă acea zi. Cred că trecem printr -o fază „Nu vreau decât mama”, în timp ce tatăl meu a spus că va da o lovitură de unul singur, am luat o decizie pe care nu voiam să o torturez pe bunicul și am sfârșit prin a lua Garrity de -a lungul .

Am riscat și m-am dus la un nou salon de înfrumusețare a unghiilor, pentru că cel la care mă duc de obicei era destul de mic și nu eram sigur unde avea să stea Garrity și am avut absolut noroc. Incredibil de spațios! Sora mea și cu mine ne -am luat scaune unul lângă altul și l -am primit pe cel la capăt și am așezat Garrity pe podea lângă mine, în scaunul ei de automobile.

Ea dormea ​​când am ajuns acolo și ne -am trezit doar o dată tot timpul!

Am făcut tot posibilul să mă bucur să fiu răsfățat (masajul scaunului ar fi putut fi partea mea preferată din întregul proces), dar recunosc că am petrecut o mulțime de timp concentrată pe copilul adormit de lângă mine și să planific ceea ce eu sunt Doamne dacă a sfârșit să devină ticăloasă.

Dacă ar fi început să -mi scoată planul, era să o trag în poală, dar, din fericire, nu aveam nevoie.

În total, o altă provocare ușoară. Sunt fericită că sora mea a fost acolo pentru a mă distrage. ”, Să-mi facă să vorbească pentru a-mi ține mintea un pic mai mult concentrată pe motivul pentru care am fost acolo și mi-a permis să mă deconectez de modul Mama și să mă bucur de efectiv la răsfățarea mea. Mă gândesc că dacă aș fi plecat de unul singur, nu aș fi făcut altceva decât să mă uit la Garrity și să mă uit la ceas. De asemenea, sunt fericit că l -am eliminat pe acesta din parc, deoarece acum am încrederea să merg din nou. Și acum că este vorba doar de vară (aka Sandal Sezon), trebuie să mă asigur că am picioare bune. ?

[Toate fotografiile de Whitney Mattocks; drepturi rezervate]
Găsiți mai multe activități pentru bebeluși cu cele 52 de provocări săptămânale ale mamei rookie.

Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagramâ sau Twitterâ, astfel încât să ne putem înveseli reciproc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *