Lucruri de efectuat în Albuquerque cu un copil sau un copil mic

Maggie Martin și -a părăsit profesia de mentor pentru a fi o mamă expertă a twinfants -ului ei, Linus, precum și Veda. Ei online în Albuquerque, NM. Ea a oferit să -și împărtășească lecțiile descoperite despre faptul că este o mamă rookie în orașul natal.

Luni, călătorește Rio Grandestart săptămâna liberă cu o călătorie de -a lungul Rio Grande, la Bosque Nature Center, cu copilul într -un transportator. Dacă sunteți o mamă gemene care balansează un cărucior cot la cot, veți avea un moment dificil să vă plimbați cu intrarea pe traseu. În acest caz, parcați la High Desert Park, precum și Meander în jurul poalelor Sandias. Când ați lucrat un apetit, mergeți la roșii minunate. Ceea ce pare a fi un simplu bar de salată pentru clientul tipic este într -adevăr un Smorgasbord cu alimente cu degetele pentru mâncătorii tineri. Cel mai bine, este un smorgasbord complet gratuit pentru oricine sub 2 ani.

Marți, povestea, precum și sandwich -grab un sandwich la Barnes, precum și nobili cafenea la Coronado Center. Apoi îndreptați -vă la etaj spre secțiunea pentru copii, unde copilul poate consulta zona de povestire sau asistenta medicală în timp ce mâncați prânzul. Apoi, țineți -vă propria poveste extrem de povestea pe scena de poveste care se dublează ca platformă de alpinism.

Miercuri, Explora pentru un pic de la Explora! miercuri. Este posibil ca sugarul să nu fie pregătit să interacționeze cu toate exponatele încă, cu toate acestea, există o mulțime pentru a menține rata de interes a bebelușului la stațiile de experimentare a apei, camera pentru copii mici, precum și masa cu bule. Asigurați -vă că împachetați un picnic pentru a vă încânta pe acoperiș.

Veda jucând în spațiul copilului mic la Explora!

Joi, Zoo Dayinvest într -un membru la Biopark, care este una dintre cele mai bune valori din divertismentul casei gospodărești. Un membru al cuplurilor (bebelușii sub 3 ani sunt gratuite) poate fi avut pentru o taxă anuală de 59 de dolari simpli. Asta te intră în grădina zoologică din Rio Grande, Grădinile Botanice, precum și acvariul Albuquerque la fel de de nenumărate ori pe cât ai chef să mergi. Da, este un lucru foarte mare. Când v -ați cumpărat calitatea de membru, rătăciți cu grădina zoologică.

Vineri, Boogie, precum și Bounceget, s -au pregătit să plece pe ușă puțin devreme vineri pentru o clasă de bounce pentru 9:15 la Bounce N ‘Boogie, încă o valoare fantastică Albuquerque. Pentru doar 45 de dolari pe lună (60 USD pentru doi kiddos), puteți merge la muzică nelimitată, precum și la mișcare, yoga, artă exploratorie, precum și clase de semnare. Dacă ați inspectat în clase de tip Gymboree înainte, înțelegeți ce este o afacere.

Sâmbătă, grădina botanică locuiește pentru a -ți lua permisul de membru Biopark, precum și o pâine învechită cu tine atunci când explorezi grădinile botanice. Va fi nevoie de cel puțin câteva GO -uri pentru a vedea toate grădinile, însă, în acest prim prim, va face un preocupat să vezi grădina japoneză. încântați -vă în unele momente zen cu copilul în apropierea cascadei, precum și apoi hrăniți uriașul koi. (De aceea, ai adus pâinea nepătrunsă.) Dacă îți este foame de metodă, fă -ți o groapă la capeta acvariului, lângă intrare, unde poți să -ți faci niște chipsuri proaspete, precum și salsa sau guacamole, în timp ce copilul este copil fascinate de rechini, țestoase marine, precum și înotând înotând în fața mesei tale.

Linus fascinat de Koi în grădina japoneză

Duminică, descoperiți -vă săptămâna dvs. de umbră, dezlegându -vă în umbră (bine, membru al familiei de umbră până la Soarele Albuquerque) din Academy Hills Park. Strigă bule în iarbă, se balansează în leagănul recipientului, ia -l pe diapozitivul copilului mic, precum și plimbarea de -a lungul traseului pavat.

+++ Vreau să spun mulțumiri fantasticii experți gemeni, Maggie pentru că și -a împărtășit orașul, precum și tinerii ei de plăcintă cuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *