Când să începeți antrenamentul de somn- sfaturi de somn pentru copii pentru mame noi

vă gândiți să vă antrenați somnul? Deși, pare o sarcină descurajantă, multe mame simt că atunci când au terminat, antrenamentul de somn merită. Cel mai probabil simți că ești tras într -un milion de direcții atunci când îți dai seama de unde să începi. O locație excelentă pentru a începe este să vă dați seama când să începeți antrenamentul de somn. Vom ajunge la partea „Cum să dormi” din preocupare puțin mai târziu.

Rețineți că antrenamentul de somn este o opțiune personală, precum și este diferită pentru fiecare familie! Asigurați-vă întotdeauna să vă consultați cu pediatrul dvs. atunci când vine vorba de obiceiurile de somn ale copilului dvs. pentru a le menține fără riscuri, precum și sănătoase. Lucrurile se modifică constant în lumea medicală, precum și veți dori să rămâneți la fel de mult ca dată cu ultimele recomandări ale acestora.

Când să începeți pregătirea somnului- sfaturi pentru somn pentru copii pentru mamele noi

Ce este chiar antrenamentul de somn?

Primul lucru pe care trebuie să -l clarificăm este ceea ce este cu adevărat antrenamentul de somn. Unii sugari se ocupă de ideea de a se dormi destul de repede, alții pot necesita un pic de asistență în acest sens, precum și, prin urmare, vine conceptul de antrenament pentru somn.

Există câteva metode diferite, precum și veți dori să faceți un studiu de cercetare pentru a descoperi forma perfectă pentru familia dvs. Este important să țineți cont de faptul că antrenamentul de somn nu înseamnă neapărat să vă liniștiți sau să -l strigi. Tehnicile variază de la calmarea de sine până la punerea rutinelor extrem de specifice de culcare în locație, precum și chiar metode fără tears. Ceea ce au toate aceste tehnici în mod tipic este că vă ajută copilul să descopere o rutină nocturnă.

Când să începeți antrenamentul de somn

Semne de căutat

Iată câteva indicii pe care le puteți căuta pentru a vedea dacă copilul dvs. este pregătit pentru antrenament de somn:

Copilul tău a dormit pentru întinderi mai lungi noaptea.
Timpuri de trezire aleatorii. Acest lucru ar putea însemna că copilul tău nu are cu adevărat foame sau nu are nevoie de ceva de la tine, pur și simplu nu înțeleg exact cum să se calmeze pentru a dormi.
Hrănirea nocturnă nu mai sunt necesare. Rețineți că puteți dormi trenul în timp ce vă alăturați copilului de 1 sau 2 ori noaptea. Ar trebui să discutați cu medicul pediatru înainte de a renunța total la hrăniri de noapte.

Deși cu adevărat nu există o dată stabilită pentru momentul în care să înceapă antrenamentul de somn, 4-6 luni este de obicei atunci când sugarii sunt pregătiți pentru dezvoltare. Această cronologie este în principal despre faptul că este momentul potrivit pentru copilul din dezvoltare, deoarece ar trebui să înceapă să se auto-calm cândva în aceste luni.

De asemenea, copilul dvs. va începe să mănânce mai puțin noaptea în această perioadă, ceea ce înseamnă că ar trebui să doarmă mai lungi. Este important să rețineți că copilul dvs. ar putea folosi mâncarea pentru a vă calma de sine, așa că aveți grijă de acest lucru. Amintiți -vă, totuși, nu există o limită de timp pentru acest lucru de antrenament de somn! Singura problemă în care te poți confrunta este că copilul tău mic este un pic mai sfidător decât ar fi un copil. Nu este niciodată la fel de târziu să dormi cu adevărat, deși ar trebui să o faci atunci când tu, precum și cel mai mult te simți gata.

O parte din pregătirea este introducerea acestui concept la copilul tău treptat. Un lucru pe care îl facem o ofertă cu adevărat uriașă în gospodăria noastră este rutina de culcare. Chiar și cu tinerii mei uriași în zilele noastre, ne respectăm în continuare această tehnică pentru a ne menține pe toți în termen. O rutină de culcare va include cel mai probabil o baie, obținerea de pijamale, precum și o poveste de culcare în aceeași oră în fiecare seară. Acest lucru va ajuta ca corpul dvs. Când, la fel ca și copilul dvs., aveți această rutină în jos, antrenamentul de somn ar trebui să înceapă să apară destul de natural, precum și exact așa veți înțelege că sunteți amândoi gata.

De asemenea, vă puteți bucura
Rutina de somn în vârstă de 4 luni [sfaturi de la un expert în somn]

Rutina șederii la casa casei care te va face o mamă mai fericită

5 sfaturi pentru a face față unui copil mic care nu va sta în pat! – Regresie de somn de 18 luni

Pin pentru mai târziu -Când să începeți antrenamentul de somn -Sfaturi pentru somn pentru copii pentru mamele noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *