LABBN prezintă la Summit-ul național de vizită la domiciliu #HvSummit

Cea mai bună echipă de rețea Babies a dat două prezentări în această săptămână la summitul național de vizită la domiciliu anual. Ambele înregistrări, împreună cu documentele conexe, sunt disponibile mai jos.

1. “Abordarea rasismului, prejudecăți implicite și competența culturală în programele de vizită la domiciliu: evaluarea și răspunsul la nevoile comunitare”. (Prezentat la 2/26/2021 de: Sharlene Gozalieni, DRPH, MPH, CHES – Director; Martha Bock, MPH – Asociat de Cercetare a Sănătății Publice; Kayla Kakavand, MPH – Asociat de Cercetare a Sănătății Publice; și Jana Wright, MPH – director al politicii )

Din prezentarea: “În ciuda unor straturi adăugate de tensiune și dezamăgirea COVID a adus la câmpurile de vizită la domiciliu, ne-a permis, de asemenea, să ajungem la familii pe care de obicei nu le-am fi putut ajunge. Odată cu utilizarea telefonului și a tehnologiei virtuale, suntem capabili să ne angajăm cu familii, indiferent de geografie, ca o gateway către serviciile de sprijin pe termen lung. Având în vedere acest timp sporit stresant și izolat, vedem că mai multe familii salută aceste tipuri de servicii de sprijin în viața lor “- Sharlene Gozalieni, DRPH, MPH, CHESDirector al Labbn

Labbn a dat această prezentare la summitul național de vizită la domiciliu pe 26 februarie 2021.please Abonați-vă la Labesbabii pe YouTube!

2. Poster pe “Ajustarea la vizitele virtuale la domiciliu în județul Los Angeles”. (Prezentat la data de 2/22/2021 de: Martha Bock, MPH – Asociat de Cercetare a Sănătății Publice; și Kayla Kakavand, MPH – Asociat de Cercetare a Sănătății Publice). Vizualizați sau descărcați PDF de poster aici.

Labbn a oferit această prezentare la Summit-ul național de vizită la 22 februarie 2021.please Abonați-vă la Labesbabii pe YouTube!

Iată câteva eșantioane și evidențiază din prezentarea din 26 februarie:

Imparte asta:
Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Facebook (se deschide în fereastră nouă)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *