Un singur aparat de vis: Breville Smart Cuptor

Breville Smart Cuptor, unde ai fost toată viața mea?

De ce vorbesc despre un cuptor de prăjitor de pe mamele rookie? Pentru că îmi place atât de mult. Acest cuptor în miniatură magică este incredibil.

Recunosc că sunt în acea primă etapă de infatuare în care nu poate face rău. Mi -a ars puțin degetul, îl iert. Am pus ușa crizei în sus în jos, mă iert.

Soțul meu, pe de altă parte, își dorește că nu va ocupa atât de periculos. Este trist că cuptorul nostru de prăjitor perfect bun a fost înlocuit de o jucărie nouă strălucitoare și cum asta reflectă negativ asupra noastră ca oameni și consumatori. Ne mângâiem imaginând cât de multă energie vom economisi folosind mai puțin cuptorul nostru „real”.

Am rearanjat contra-top-urile noastre de bucătărie pentru a-i permite o gamă completă de mișcare (pentru ușă) și gardă (pentru emisia sigură a puterii de prăbușire).

Un amic la locul de muncă l -a numit „cuptorul meu ușor de coacere” și m -a întrebat dacă este gătit cu becuri. Nu chiar…

Acest cuptor minuscul (numit Breville Smart Cuptor) este un cuptor de prăjitor ucigaș în care puteți coace și un pui flipping. Sunt îndrăgostit. Am ridicat unul de la BB+B marți și până acum, am făcut aceste lucruri:

Pe jumătate coapte pe o pizza zachary pe jumătate coaptă

Coapte niște prăjituri

Pâine prăjită, baghete, brioșe englezești, baghete, rulouri pentru cină

Pui crud copt

Pizza încălzită

Pui de rotiserie reîncălzită și fasole verde

Cred că vom fi foarte încântați împreună.

—-
Imprimare fină: am obținut acest lucru cu un voucher de 20% reducere și la recomandarea a două alimente foarte inteligente după un sondaj substanțial pe Twitter.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *