Summit-ul de consolidare a familiei onorează Home Vizitând Heroes

A fost puțin diferit în acest an. Mâncarea și băutura au fost DIY, scena a fost ecranul dvs. și scaunul a fost … Ei bine, oriunde ați vrut să vă plantați pentru a urmări un eveniment live-streamat. Dar cauza celebrării a fost aceeași: programele de vizită la domiciliu în rețeaua de consolidare a familiei schimbă vieți și oferă sprijin vital familiilor din județul L.A.

La Best Babies Network – în parteneriat cu primele 5 accesorii la nivel național, PAC / LAC, producții de lucru, Centrul Medical Medical California și Departamentul de Sănătate Mintală, Departamentul de Sănătate Publică și Departamentul de Servicii Sociale Publice – a găzduit summitul nostru anual de consolidare a familiei la 23 iulie 2020. Cea de-a cincea anuală (dar primul virtual), evenimentul a reunit aproape 700 de membri ai personalului care vizitează la domiciliu și alții pentru a sărbători munca eroică pe care o fac pentru familii în timpul acestor dificile ori. (Consultați Agenda, Biosul difuzor și mult mai mult aici și urmăriți înregistrările prezentărilor de mai jos).

“Onoringul dvs.” a fost tema pentru evenimentul din acest an, și întărirea echipelor de rețea de consolidare a familiei (toate bebelușul de bun venit L.A., părinții ca profesori și programele America pentru familii sănătoase) au realizat într-adevăr o onoare înalte.

Odată cu debutul pandemiei în luna martie – și anxietatea consolidată, izolarea socială și alte provocări cu care se confruntă familiile – vizitatorii de acasă a rețelei au învățat rapid cum să desfășoare vizite semnificative prin videoconferințe. Începând cu primele 5 regizori de la AT, Kim Belshé, a declarat în remarcile sale de deschidere: “În cazul în care Fundațiile Covid-19 Shook, vizitatorii de acasă le-au construit înapoi cu prima compasiune pentru familii”.

În prezentarea lor, La cele mai bune analiști de date Babies Delisa Young și Monica Charles au raportat că rata totală a vizitelor finalizate a crescut, de fapt, deoarece martie, iar rata de înscriere a continuat să urce. De asemenea, au subliniat modul în care sprijinul suplimentar al agențiilor județene sa extins, făcând servicii de vizită la domiciliu disponibile în toate regiunile județului.

Alte atracții importante ale evenimentului au inclus o discuție cu o familie frumoasă care a participat recent la programul de bebeluși de bun venit – și care ne-au tratat la o performanță de tăiere a unui cântec scris despre fetița lor. Acest lucru a fost urmat de un discurs puternic de la autor și artist de cuvânt vorbitor Dr. Jaiya John (îmi pare rău, nici o înregistrare a acestuia aici, dar verificați cărțile și podcast-ul său). Școlarul preeminent al națiunii în vizită la domiciliu, Dr. Deborah Daro, a închis evenimentul cu o discuție inspirată și inspirată pe “mișcarea vizitei la domiciliu”.

Bucurați-vă de înregistrările de mai jos! Puteți găsi, de asemenea, aceste videoclipuri pe Canalul YouTube al Network-ului La La Babies Babies.

Înregistrări video ale evenimentului

Partea 1: Comentariile de deschidere de la regizorul Labbn Sharlene Gozalieni; director executiv al primului 5 la Kim Belshé; La Județul Supervizor al Districtului al III-lea și primele 5 președinte al Comisiei Sheila Kuehl; Primele 5 vicepreședinte al programelor Christina Altmayer; L.A. Departamentul Județean al Elizabeth Molinari; și L.A. Departamentul Județean al Directorul adjunct al Sănătății Publice a Biroului de Promovare a Sănătății Deborah Allen.

Partea 2: “Adaptarea și înflorirea în mijlocul schimbării” o prezentare a lui Labbn Delisa Young și Monica Charles, subliniind impactul copilului de bun venit și al programelor sale de vizită la domiciliu din Los Angeles.

Partea 3: Un chat cu – și muzică originală de – o familie care a participat la primele 5 programe de bun venit Bun venit oferit de Facilitatea Medicală Presbiteriană Valley și Centrele familiale El Nido. Discuția este moderată de Labbn Steve Nish și Amie MiRemontes-Franco.

Partea 4: “Mișcarea vizitei la domiciliu: cu care se confruntă provocările și crearea de oportunități”: Dr. Deborah Daro de la Chapin Hall la Universitatea din Chicago vorbește despre statul național de vizită la domiciliu, inclusiv noi oportunități pentru programele noastre de a construi un sprijin anti-rasist sistem pentru toți părinții noi.

Imparte asta:
Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Facebook (se deschide în fereastră nouă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *