Mamele pot mânca lucrurile grozave. ÎNTR-ADEVĂR.

Toți suntem demni să mâncăm lucrurile grozave

A fost odată, un autor de carte de bucate mi-a trimis cartea ei, Mom-A-licious. Am verificat un pic din asta, însă nu am gătit niciodată nimic. Locuiam temporar într -o casă, precum și combinația acelei bucătării mici, vârstele copiilor mei, programele lor de somn, precum și lipsa zonelor de parcare auto din viața mea în acea perioadă au implicat că toate vorbele despre gătit, rețete La fel ca și sănătatea și sănătatea mea, în general, au mers într -o ureche, precum și pe cealaltă. Tocmai am ajuns din punct de vedere al energiei. Au fost implicate mari oferte de preluare. Cel mai probabil am pierdut cartea în trei zile de la obținerea acesteia.

Cu toate acestea, ceva ce am verificat în introducerea lui Momalicious a rămas cu mine. Autorul a presupus pe bună dreptate că păstrez la îndemână o creație proaspătă și sănătoasă pentru copiii mei. Da, frigiderul meu, precum și coșul de fructe sunt întotdeauna pline de ardei gras de culoare strălucitoare, căpșuni, mure, mere fuji, precum și morcovi. Cumpăr avocado în fiecare săptămână.

„Dar ajung la acele lucruri când vreau o gustare?” Ea mi -a cerut să mă întreb.

Nu. Sunt pentru copii.

Într -adevăr, asta a fost procesul meu subconștient. Nici măcar nu eram conștient de exact cum mă tratam până când nu am verificat (degresat) această carte.

Fructele delicioase sunt și pentru părinți.

Văd acum că acest lucru este ridicol. Sunt la fel de are dreptul la un bol plin de afine ca și copiii. Pot cumpăra mult mai multe afine dacă vom termina. Din anumite motive, această rațiune nu mi -a venit în mod natural. Mă priveam de mâncare sănătoasă de când am identificat psihologic acele lucruri ca fiind pentru copii. La doi ani după ce am recunoscut acest obicei, încă lucrez la instinctul meu de a -și proteja stash -ul.

Crede cineva că alimente specifice sunt pentru copii? (Și nu implică biscuiti de pește.)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *