Aveți puterea: Protejați -vă în timpul unei întreruperi de energie

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Este o lume incertă. Părinții nu pot fi niciodată siguri doar ce este în magazin – cu toate acestea este un concept minunat pentru a -ți pregăti gospodăria cât mai pregătită. Un pic de pregătire acum poate economisi timp, bani, precum și chiar să prevină complicațiile sănătății și sănătății în viitor.

Acest lucru este adevărat în special în caz de întrerupere a puterii. Gândiți -vă la ce s -ar putea întâmpla dacă casa dvs. ar pierde puterea: stresul, precum și inconvenientul întreruperii ar putea să vă întrerupă rutina de zi cu zi. Este posibil să nu puteți obține acces la știri pentru a descoperi când va fi restabilită puterea. S -ar putea să existe probleme de temperatură, pe măsură ce sistemul de aer condiționat sau de încălzire se oprește. În plus, există probleme de sănătate și sănătate. Dacă luați medicamente care au nevoie de refrigerare sau depind de echipamente medicale electrice, o întrerupere a energiei electrice ar putea fi periculoasă. Conservarea îngrijirii copilului este o necesitate: încălzirea sticlelor, încărcarea ecranelor pentru copii, precum și alte gadgeturi utile nu pot înceta chiar de la o furtună. Dacă sunteți în căutarea unui monitor fantastic pentru sugari, inspectați această recenzie VTech VM901.

Aceste dificultăți de putere pot fi grave, cu toate acestea, cu un pic de perspectivă, nu veți avea nevoie de niciodată să vă preocupați. Mai jos sunt câteva metode pe care oamenii se pot pregăti mult mai bine pentru astfel de cazuri.

Securitatea energiei electrice, precum și opțiuni de energie alternativă

Protectoare pentru supratensiune: Acestea vă vor proteja electronica, precum și mașinile legate de sănătate de creșterea energiei electrice. Cereți -vă magazinului regional de hardware pentru cel mai bun protector pentru nevoile dvs. Pentru sistemele informatice, o sursă de alimentare neîntreruptă (UPS) poate oferi energie electrică, precum și securitate de supratensiune pentru sisteme informatice. A UPS este doar o taxă de baterie de rezervă care acționează pentru a continua să vă alimentați computerul atunci când se pierde puterea utilității. Cu cât este mai puternic UPS selectați, cu atât mai mult timp va trebui să rulați computerul, puteți utiliza, de asemenea, răcirea bateriei pentru a preveni supraîncălzirea.

Mamei de vânt sau energie solară: Înainte de a selecta una dintre aceste energii alternative, efectuați un studiu regional de cercetare pentru a vă asigura că înțelegeți limitările, aplicarea practică a acestor tehnologii, pe lângă restricțiile de cod. Nu este practic să satisfaceți toate nevoile dvs. electrice cu energie solară sau eoliană, astfel încât primul pas este determinarea produselor importante pe care le -ați solicita la putere. Zona dvs. este mult mai potrivită pentru energia eoliană sau solară? Exact câți stocare a bateriei este necesară pentru a servi nevoie atunci când soarele coboară sau vântul este adecvat? Surse de energie alternative sunt încă destul de noi, așa că faceți temele dvs .: înțelegeți ce are sens, obțineți o serie de cotații de la experți cunoscuți, precum și întotdeauna solicită referințe.

Comutator de transfer: oricând înseamnă că utilizați o altă sursă de putere în casa dvs., securitatea este totul. Un comutator de transfer (manual sau automat) este întotdeauna recomandat; Izolate sursa de alimentare a utilității de la sursa de alimentare de așteptare. A handbook transfer switch, as the name implies, needs the handbook action to modification the source of power. Acest comutator de tip este utilizat mai frecvent cu generatoare portabile. Un comutator de transfer automat (ATS) este o metodă fără riscuri de interfață cu utilitatea electrică, precum și un sistem de generator de abur greu.

Generator de standby pentru casă: Un sistem de generator de standby pentru casă, precum un sistem termic îmbunătățit de vindecare a uleiului, este o sursă de putere de încredere, precum și total automată. They will quickly bring back power when utility power stops working – some work in just ten seconds! Oferta generatoarelor de așteptare a păcii de la Mind Case este de neprețuit. smaller designs expense as bit as $4,000 as well as specific manufacturers offer financing choices for house generator installation
system purchases. While house standby generators are primarily utilized for emergency power, they likewise add value to your home.

Personal Preparedness

Emergency supplies: think about exactly how many days you would want to be gotten ready for if you lost power.  Think about what you would requirement in terms of food such as 12 emergency freeze dried meat buckets, water, childcare needs, as well as medicine.  If you have electric cooking exactly how or would you cook?  With the right preparation you can determine canned products that don’t need cooking or refrigeration. many utilities have suggested storm preparation guidelines as welL, ca kituri de aprovizionare de urgență sugerate listate pe site -urile lor web.

Rețeaua consacrată de gospodărie, precum și prieteni: produce o listă de vecini, prieteni, precum și rude de care poți depinde în cazul unei catastrofe sau la întreruperea prelungită a puterii. Lucrați împreună la un plan pentru a vă ajuta reciproc. Împărtășește obligațiile în pregătire, înțelege cine va face ce, precum și să înțeleagă la cine poți ajunge. Insistați ferm asupra responsabilității pentru a vă asigura că înțelegeți persoana în care depind, va fi pregătită să își facă partea. Starea meteorologică a ecranului, precum și știri pentru a fi la curent cu furtunile, precum și alte amenințări.

Aveți puterea de a vă pregăti pentru o întrerupere a puterii. Cu aceste sfaturi, vă veți bucura de securitate, precum și de liniște sufletească – precum și de a le putea oferi celorlalți. Nu va exista nicio cerință de a vă preocupa cu privire la furtuni sau cu orice tip de alți factori care pot provoca o pierdere de putere. Protejați -vă casa, precum și sănătatea și starea de sănătate, cu produse de încredere, precum și cu produse accesibile, cum ar fi protectorii de supratensiune, precum și generatoarele de casă. Meriți să ai liniște sufletească.

Clayton Prebleis Creatorul, precum și președintele OfGensPring Power, Inc, o afacere dezvoltată în 2002, care se concentrează pe sistemele generatoare de standby pentru clienții rezidențiali. Înainte de a dezvolta puterea de genspring, el a petrecut mai mult de 30 de ani în industria gazelor naturale. Este un tehnician de servicii de master, cel mai mare cunoștință la nivel de serviciu autorizat de Briggs & Stratton.

Link către această postare: Aveți Putere: Protejați -vă în timpul unei întreruperi de energie
Dicționar înrudit- Parenting

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *