Defuzarea situațiilor de părinți stresante: 4 sugestii pentru mamele ocupate

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Când încercați să echilibrați o carieră, responsabilități sociale și o mamă dintr-o dată, poate fi incredibil de provocatoare să se pregătească pentru situații de părinți stresante. Într-adevăr, mamele ocupate nu au timp să respire – să nu mai vorbim de zile pentru a se pregăti pentru ieșirile potențial stresante cu copiii lor. Ca atare, anumite situații de înaltă tensiune pot provoca mame ale oricăror probleme de nivel de experiență. Vestea bună este că suntem aici pentru a oferi câteva sugestii valoroase care vă ajută să vă ocupați de aceste patru probleme de părinți pline de părinți. În acest fel, puteți evita câteva dureri de cap și relocarea la următoarea dvs. obstacol în băuturi spirtoase:

Nunți / evenimente oficiale

Ultimul lucru pe care o nouă mamă vrea să se ocupe este un copil nesoluționat la un eveniment formal ca o nuntă, botez sau înmormântare. Câmpie și simplă, nimeni nu vrea să facă o scenă în timpul unei adunări formale sofisticate, ca o înmormântare. Unii copii trebuie doar să fie distrași, dacă se întâmplă să fii la o înmormântare, iar copilul tău continuă să pună întrebări, apoi să ia în considerare discutarea la ele ce servicii de incinerare sunt dacă sunt suficient de vechi pentru a înțelege. Având în vedere acest lucru, ar trebui să faceți totul în puterea voastră pentru a vă garanta că cel mic este bine hrănit și bine odihnit înainte ca orice ceremonie de incinerare sau de funerare. În plus, este un joc înțelept să stați lângă o ieșire – doar în cazul în care dumneavoastră și copilul dumneavoastră trebuie să faceți o alergare rapidă la baie.

Vizitarea biroului medicului

Obținerea verificărilor medicale regulate este o parte naturală a creșterii. Totuși, mulți copii se simt nervoși mergând la doctor. La cumpărare pentru a combate aceste anxietate, ar trebui să dezvolți o relație bună cu pediatrul copilului dumneavoastră. În plus, arătând copilul dumneavoastră cum funcționează anumite instrumente, cum ar fi stetoscoapele, acele și tuburile pediatrice, pot ajuta la scăderea o parte din mister – și stigma – asociate cu un check out la medic. În plus, nu este niciodată o relocare proastă pentru a garanta o recompensă pentru un comportament bun!

Consecințe legate – puteți învăța să le ocupați mai bine

Jocuri și activități în aer liber

În mod ideal, evenimentele sportive ale copiilor ar trebui să fie lăsate înapoi și plăcute. Cu toate acestea, asta nu este întotdeauna cazul. Vestea bună este că vă puteți instrui copilul de sport bun și să le pregătiți pentru a juca cu copiii vârsta lor la începutul zilei și prin intermediul zilelor de joc. În acest fel, ei nu vor fi înfloriți, nervoși sau excitabili atunci când sporturile organizate încep la școală.

Sleepovers.

Sleepovers poate fi destul de hassle pentru părinții legați de timp. De aceea este esențial să planificați cât mai mult posibil atunci când micul tău începe să facă prieteni și să-i invită la casa ta. Având unele gustări sănătoase, pre-pregătiți și stabilirea unei zori dur pentru copiii dvs. pot ajuta la minimizarea o parte din tulpina de găzduire a mai multor tineri deodată. Doar amintiți-vă, totuși, dormitorii sunt de așteptat să fie distractivi și relaxați. Astfel încât să rezistați nevoii de a monitoriza fiecare mișcare a copiilor dvs.; Ei vor aprecia respectul pe care îl arătați.

Link la acest post: Defuzarea situațiilor de părinți stresante: 4 sugestii pentru mamele ocupate

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *