Impirele invizibile de Sara Groves – Muzica care se mișcă și influențează

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Empirele invizibile de Sara Groves – Muzică care se mișcă și influențează – Lista de dorințe de Crăciun a revistei Healthy Mothers (Giveaway)

Îmi place să ascult muzică și cred că te poate ajuta să te descurci cu stresul. Ascult o varietate de genuri diferite și gravitez spre melodiile care ating emoțiile mele actuale. Muzica artistului creștin, Sara Groves este frumoasă, liniștitoare și înălțătoare emoțională.

Cel mai nou CD al lui Sara, imperii neobservabile, explorează numeroase aspecte ale credinței din miracolul iubirii, extinderea științei moderne, la o melodie convențională a evangheliei; Ochi pe premiu.

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=bmrtvdoqvmm]

Toată muzica și multe dintre versuri au fost scrise de Sara Groves. Melodiile sunt elegante și cuvintele îți vor atinge sufletul. Ca femeie creștină ocupată, m -am putut raporta cu adevărat la piesa finală, finită. Această melodie vorbește despre presiunile cu care se confruntă femeile moderne de a încerca să pară mai tinere și să rămână subțiri pentru a păstra pacea acasă. În cele din urmă, nu putem fi la curent cu așteptările lumii. Dumnezeu este în control și nu putem face decât atât de multe. Aceste cuvinte m -au atins cu adevărat: „Ceea ce a implicat Dumnezeu de femeie, sunt greu de găsit, urmăresc vise de hârtie și o vinovăție nedefinită, combatând pentru a rămâne mai tânăr, încercând să rămân subțire și controlul, căutând o magie Formula, un lucru care să ne calmeze sufletele, Wondern ‘unde a mers pacea …, sunt finit, mă încheiem ”, Sara Groves, finită. Asta este atat de adevărat.

Impireurile neobservate ale lui Sara Groves sunt cadoul ideal de Crăciun pentru femeia specială din viața ta. Muzica și versurile sunt frumoase, emoționante și va inspira pe oricine îl ascultă. Puteți achiziționa imperii neobservabile la saragroves.com.

Curtea Supremă înrudită ar putea și ar trebui să -l răstoarne pe Roe v Wade

Un cititor al revistei de mame sănătoase norocoase poate câștiga, de asemenea, o copie a imperiilor neobservabile, lăsându -ne un comentariu. Participanții sunt obligați să -i placă pe Sara Groves pe Facebook și să o urmeze pe Sara Groves pe Twitter pentru a fi introdusă. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să ne lăsați un comentariu.

Acest concurs este deschis doar pentru rezidenții americani și se încheie pe 17 decembrie 2011 la ora 8:00 PST.

Pentru intrări suplimentare: abonați -vă la newsletter -ul nostru sănătos de viață

Urmărește -mă pe Twitter

Abonați -vă la revista Healthy Mothers

Urmați acest blog cu Google Pal Connect

Digg acest concurs

Tweet acest concurs

Împiedică concursul

E Trimiteți linkul către site -ul nostru sau acest concurs către un PAL (asigurați -vă

Ca revista Healthy Mothers pe Facebook

Alăturați -vă comunității noastre de broaște de blog

Adăugați revista Healthy Mothers la blogroll -ul dvs.

Blog despre acest concurs. Asigurați -vă că includeți un link înapoi.

Pentru fiecare intrare, inclusiv intrări suplimentare, vă rugăm să lăsați un comentariu separat. Câștigătorii vor fi selectați la întâmplare din comentariile și e -mailurile pe care le primesc. Concursul se încheie pe 17 decembrie 2011 la ora 8:00 PST și este deschis oricui din SUA. Vă rugăm să lăsați adresa dvs. de e -mail în comentariile dvs. Toate comentariile fără adrese de e -mail vor fi descalificate.

*Dezvăluire: am primit o copie a Sara Groves, imperii neobservabile în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt exacte și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, vânzător online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mothers în 2007. Revista Healthy Mothers este în prezent plasată blogul de sănătate de top pentru mame și oferă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Înrudite care sunt valorile și credințele tale?

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentatla WellSphere.com și articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua de socializare a mamelor sănătoase pe Ning, gestionează magazinul natural de sănătate și wellness al mamei și se află pe Consiliul de consultanță pentru social media pentru provocarea Wellness din America.

Link către această postare: Imperiu invizibil de Sara Groves – Muzică care se mișcă și inspiră

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *