Cele mai bune jucării de dinți pentru bebeluși + sugestii pentru a calma acele gingii dureroase!

Telinirea este grea! Când micuțul tău începe să dinți, vei dori să faci absolut tot ce poți pentru a le oferi cu un anumit confort. Destul de surprinzător, mestecarea și suptul sunt una dintre cele mai bune metode de a ușura durerea de dinți. Acolo vine găsirea celor mai bune jucării de dinți pentru bebeluși și suntem aici pentru a vă ajuta! Esențialul pentru o jucărie grozavă de dinți este într -adevăr destul de simplu; Ceva care poate oferi contrapresiunea gingiilor pe măsură ce dinții se ridică și ceva rece pentru un efect de amorțire. În timp ce esențialul este simplu, există încă o mulțime de opțiuni din care să alegeți și probabil veți dori câteva diferite la distanță scurtă atunci când începe cu adevărat. Nu puteți ști niciodată cu adevărat care va face copilul dvs. cel mai fericit, așa că dați -vă câteva șanse bune!

Sfaturi pentru a calma gingiile dureroase ale copilului tău

Dacă copilul tău de dinți pare incomod, luați în considerare aceste sugestii ușoare de la Clinica Mayo:

Frecați gingiile copilului. Folosiți un deget curat sau un tabel de tifon umezit pentru a freca gingiile copilului. Presiunea poate ușura disconfortul copilului tău.
stai calm. O pânză rece, o lingură sau un inel de dinți răcit poate fi liniștitor pe gingiile unui copil. Cu toate acestea, nu oferiți copilului dvs. un inel de dinți înghețat.
Încercați alimente grele. Dacă bebelușul tău mănâncă alimente solide, s -ar putea să oferi ceva comestibil pentru a -l face ””, cum ar fi un castravete sau morcov decojit și răcit. Cu toate acestea, urmăriți -vă copilul. Orice piesă care se desprind ar putea reprezenta un pericol de sufocare.
Uscați droolul. Droolul excesiv face parte din procesul de dinți. A avea un inel de dinți, degete sau alte obiecte în gură produce salivă. Pentru a evita iritarea pielii, păstrați o cârpă curată utilă pentru a usca bărbia copilului. Luați în considerare aplicarea unui hidratant, cum ar fi o cremă sau o loțiune pe bază de apă.
Încercați un remediu fără vânzare. Dacă copilul tău este în special cranky, acetaminofen (Tylenol, alții) sau ibuprofen (Advil, Motrin pentru copii, alții) ar putea ajuta.

Cele mai bune jucării de dinți pentru bebeluși

Green Sprouts sună Teether – un teether clasic

Nu este nimic în neregulă cu alegerea opțiunii clasice, mai ales atunci când se referă la ceva ca testat în timp ca un inel înghețat. Varza verde fac o versiune grozavă a acestei jucării clasice de dinți, cu margele din plastic sigur și umplute cu apă distilată. Aruncați acest bărbat în congelator și pregătiți -l să plece când încep reclamațiile de dinți. După câteva minute de a muta pe inelul rece, micuțul tău se va simți cu 100x mai bine. Verificați prețurile curente aici!

Mombella Mushroom Teether – pentru copilul căruia îi place să renunțe la lucruri

Această jucărie a fost o senzație de tok Tik, deoarece o mamă a arătat cum să o folosească într -un mod care să -ți împiedice copilul să -l renunțe! Mica ciupercă poate fi înfășurată pe mâna bebelușului tău pentru a -i ajuta să o prindă. Verificați prețurile curente aici!

Cumpărați mult mai multe dintre preferatele noastre de pe liketoknow.it!

Sophie the Giraffe-cea mai vândută jucărie de dinți!

Sophie domină câmpul de jucărie din spate de câțiva ani acum, dar înțelegem complet de ce. Bebelușii iubesc absolut acest lucru. Fiica mea Olivia a iubit -o pe Sophie pentru o perioadă. Credem că se datorează faptului că este atât de ușor de ținut și oferă o mare varietate de locuri pentru a mușca de la picioare până la urechi și cap. Nu menționați că este o jucărie foarte flexibilă, ceea ce face distractiv să se joace și are un scârțâitor. Pentru a face mama fericită, Sophie este confecționată din cauciuc natural, care este BPA și Ftalates Free. Verificați prețurile curente aici!

Loulou Lollipop Teether – cel mai îndrăgit copil teether!

Nu că cumpărați un copil bazat pe aspect, dar acest lucru sigur este drăguț (suficient de drăguț pentru a apărea într -o ședință foto). Este confecționat din silicon de calitate alimentară și lemn de fag. De asemenea, se dublează ca un zgârietor care îi oferă o valoare de divertisment la domiciliu. Verificați prețurile curente aici!

Nuby Reversible Cotton Muslin Bib – cea mai bună jucărie din dantură purtabilă

Rotiul tinde să vină cu un dezavantaj foarte icky; saliva. Vorbesc mult mai mult drool decât ai crezut că ar putea ieși din micuțul tău om. O modalitate de a face față acestui lucru este să -l faci pe copilul tău să poarte un salopete și, dacă deja vor purta unul, ar putea avea la fel de bine o jucărie de mestecat din nou la capătul ei! Aceasta este ideea din spatele acestor salopete, au cel mai bine un triunghi mestecat. Copilului tău va plăcea textura care le oferă o ameliorare grozavă a durerii și îți va plăcea cât de numeroase modele drăguțe puteți alege. Verificați prețurile curente aici!

Silicon Racoon Teether – Cea mai bună jucărie senzorială de dinți pentru bebeluși

Acest mic animal drăguț va deveni cel mai bun prieten al copilului tău. Sunt 100% siguri pentru a fi mestecate și o ofertă mare de bonus este că sunt disponibile pe Amazon Prime, așa că dacă sunteți într -o legătură de dinți, puteți avea unul până mâine. Verificați prețurile curente aici!

Cheile de dinți cu gel de gheață nuby – jucărie de dinți pentru bebeluși foarte rentabilă!

Nimeni nu știe cu adevărat despre ce este vorba despre chei, dar bebelușii doar îi iubesc. Acestea sunt grozave, deoarece vin ușor de ținut pe inel și au o grămadă deTexturi diferite făcute doar pentru a muta. Acestea sunt, de asemenea, ideale pentru aruncarea în congelator pentru acel efect de amorțire. Verificați prețurile curente aici!

Cumpărați mult mai multe dintre preferatele noastre de pe liketoknow.it!

SIGURANȚĂ 1st Mobella Ellie Elephant Teether – recenzii rave pe Amazon!

Acest lucru este cel mai bine cotat pe Amazon cu 5 stele și peste 1000 de recenzii. Ellie este similară cu Sophie, prin faptul că există o mulțime de texturi și moduri diferite pentru ca acesta să fie mestecat. Are o piesă lungă slabă în partea de sus, remarcabilă pentru a ajunge la acei molari până la capăt! Verificați prețurile curente aici!

Patpat – Combo teether & suzetă

Acesta este un suzetă și teether și, odată ce micuțul tău va crește din utilizarea unui suzetă, poți împinge acea jumătate în jos, astfel încât doar teethul este disponibil. Este confecționat din silicon medical de înaltă calitate și complet lipsit de toate acele materiale toxice dăunătoare. Verificați prețurile curente aici!

Cupa de cafea Fisher Price – pentru a -ți trece dragostea pentru Starbucks

Cine spune că cupele de cafea sunt doar pentru mamă și tata? Această jucărie nu este doar foarte drăguță, dar făcută cu dinții în minte și este un zgomot, precum și un bonus. Capacul este ideal pentru a -l face pe jos! Verificați prețurile curente aici!

Nuby Thethe-Eez Teether-Un alt clasic grozav!

Aceasta este o altă jucărie destul de clasică de dinți. Are forma ca un pește care face ușor să se țină la mijloc, are o mulțime de texturi diferite și va rămâne rece pentru o perioadă lungă de timp după ce a fost aruncat în congelator. Ne place absolut că vine cu o carcasă, astfel încât să -l puteți arunca în geanta sau geanta scutecului fără să vă faceți griji pentru germeni! Verificați prețurile curente aici!

Munch Mitt – pentru Chewer Hand

Dacă bebelușul tău adoră doar mestecarea pe mâinile lor, acest mit este calea de urmat atunci când se referă la dinții. Îi va împiedica să se mute pe propriile degete prea tare și să le ofere o textură mai bună pentru a calma acele gingii dureroase. Verificați prețurile curente aici!

Ce jucării de dinți pentru bebeluși ai folosit pentru copilul tău? Spune -ne preferatele tale în comentarii!
S -ar putea să vă bucurați și:

Încălziți -o mama! [Un ghid rapid] la cea mai bună încălzire a sticlei pentru bebeluși!

The Best Baby Walkers 2018 – un ghid pentru cei mai buni dintre cei mai buni!

Bijuterii de lire sterline – un ghid pentru inele de lapte și multe altele

Pin pentru mai târziu – cele mai bune jucării de dinți pentru bebeluși + sugestii pentru a calma acele gingii dureroase!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *