Trick Baby in Napping

când Holden avea șase luni, încă făceam aproximativ 3 până la 4 naps în fiecare zi. Dar, din când în când, Holden ar avea un I-Hate luni și nu am făcut protest. După rutina necesară a somnului (lumini slabe, ciordă, poveste, lapte), zumzet, vorbind, „situații” de scutec, am renunțat de obicei și am jucat cu el un pic. Dar încă mă odihneam pe creier.

Bietul tip mic, crede că vom juca

Când mi-a fost clar că el era încă somnoros-ca de fiecare dată-aș încerca mișcarea de somn-swing (în încălcarea totală a procedurilor noastre de somn stabilite):

Pune -l în leagăn ca și cum ar fi să joace

Porniți luminile și muzica pentru a ne hipnotiza pe amândoi

Dă -i jucărie să se țină (opțional, de când a apucat inelele pe leagăn)

Lumini de cameră întunecate, cu vârful, ascundeți-vă într-o altă cameră

Swing ilustrat este un leagăn portabil care poate merge cu ușurință din cameră în cameră (sau chiar să se împacheteze la o vizită). Este destul de la îndemână. Whitney mi -a împrumutat -o pe a ei și am păstrat -o pentru totdeauna. De asemenea, ne place să o balanseze laterală pentru a face față în față în spate și o parte în lateral. Nu vă fie frică să găsiți acestea folosite pe lista lui Craig.

Pentru alte sfaturi despre echipament pentru a obține și echipamentul de împrumut, consultați lista noastră de pepinieră a mamelor rookie super practice.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *