Copilul meu de zece ani are toate sfaturile parentale pe care le cerința

cel mai bun lucru despre adolescenți, precum și tweens este că înțeleg orice, precum și nu sunt frică să-și împărtășească înțelepciunea. Fiul meu nu are foarte multe gânduri despre bebeluși, cu toate acestea, dacă îți este greu cu un copil mic acasă, el are toate răspunsurile. Întreabă -l.

Fiul meu, expertul pentru părinți

La 10 ani, copilul meu cel mai în vârstă a avut oferte mari de concepte despre exact cum ar trebui să conduc lucrurile acasă. I când i -am spus că am vorbit cu o doamnă ale cărei trei fii își fac propria rufe de la început pentru a ieși la suprafață, precum și cei mai tineri dintre ei erau cinci. El a răspuns: „Înțelegi ce îmi doresc? Că ai fost mai puțin social. ”

Am crezut că ar fi distractiv să -i obțin mânerul tuturor problemelor de părinți, precum și așa.

Din fericire, el și -a compus sfaturile înțelepte pentru a ne asigura că putem beneficia de asta mult timp după ce uită. El oferă un ghid de la an la an pentru părinții care cresc copiii la fel de mult (dar nu includ!) Vârsta sa, cu notele mele de paranteze.

Un an: habar n-am.

Copiii de doi până la trei ani: au nevoie să aibă interes, însă stimulentele nu funcționează asupra lor. Tonul vocii este bun, însă nu țipă. (Când mi-a explicat acest sfat, el a mers cu un cor de voci stupide care fac o motivație deosebită pentru un copil mic, cum ar fi „Timpul de timp pentru a ne pune pantofii”)

Copiii de patru ani: acesta este Tânărul Absolvire! El sau ea este acum un copil. El/ea poate acum să aibă gumă, precum și să joace jocuri video. O oră de jocuri video este bună. (La această vârstă, am restricționat jocurile la 20 de minute la un moment dat, doar în weekend. Ha!)

Copiii de cinci ani: acest lucru este momentul în care puteți să-l faceți pe tânărul dvs. să fie chemat oferind zece minute de jocuri video pentru fiecare douăzeci de minute de lectură. Matematica este incredibil de importantă.

Copiii de șase și șapte ani: învață-ți tânărul umor; Continuați să cumpărați cărți de glumă. 8:15 – 8:45 este o mare varietate de timpuri de pat, în funcție de exact cum se ridică tânărul tău dimineața. (Um, asta ar fi o oră completă mai târziu decât propria sa culcare la această vârstă!) – De asemenea, a stabilit miza prin creșterea timpului de joc video, însă, dacă fac ceva greșit, scoate jocurile video, precum și deserturile.

Opt-rati-nouă ani? Dezvoltați oferte mari de dexteritate, precum și jocuri de masă, precum și jocuri de rol. (Mă întrebam despre activitatea fizică, precum și de fitness, cu toate acestea, el are doar zece, nu poate crede de toate).

În general: asigurați -vă că copiii dvs. sunt umili, precum și politicoși, precum și umorul. Această parte a fost o glumă, cu toate acestea îmi place umorul.

(Îmi doresc să fie serios când i -a sugerat umil, precum și politicos, apoi, din nou, sunt un pic de gestionare, precum și băiatul meu uriaș se conformează cu atenție pe pașii aceia. Uită -te, mușcăți frați!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *