Cel mai bun scaun de antrenament pentru ghivece și alte echipamente pentru a domina antrenamentul cu ghivece

antrenamentul cu ghivece este mai degrabă o experiență fascinantă. Având echipamentul de antrenament ideal pentru ghivece, precum și cel mai bun scaun de antrenament pentru ghivece, poate face experiența o mare cantitate mai bună. La fel ca orice, părinții care nu aveau aceste gadgeturi magice vor afirma că nu le ceri, cu toate acestea afirmăm dacă ceva face ca antrenamentul la ghiveci să fie mult mai ușor, merită încercat. Chiar aici este echipamentul pe care îl place echipa noastră de mami rookie, precum și jurământul, atunci când se referă la cucerirea antrenamentelor cu ghivece.

Cel mai bun scaun de antrenament pentru ghiveci și alte echipamente pentru a domina antrenamentul cu ghiveci

Cumpărați favoritele noastre de pregătire pentru ghivece!

< 19,99 USD 9,88 USD 9,99 USD 13,31 USD 14,99 USD 7,99 USD 34,88 USD 12,30 USD 35,00 USD 14,10 USD 6,95 USD 28,95 USD 13,61 USD >

Cel mai bun scaun de ghiveci

În primul rând, să începem cu scaunele de ghiveci!

Scaunul pentru babybjorn – potul tradițional

Imuiem lucrurile cu un clasic; Scaunul fundamental de antrenament pentru ghivece. Scaunul Potty este o metodă excelentă pentru a -ți prezenta copilul în conceptul de toaletă, precum și pentru a -i ajuta să se folosească pentru a se îndrepta spre camera de duș oricând trebuie să meargă.

Acest scaun Babybjorn Potty are toate lucrurile cruciale; Simplu de eliminat, precum și căptușeală interioară curată, presărați paza, precum și o bază puternică confortabilă. Inspectați costurile prezente aici!

Eco de Naty Clean Potty – cel mai bun scaun de antrenament pentru ghiveci pentru fără curățenie de mizerie

Pentru aceia dintre voi cărora le plac lucrurile la modă din viață, acesta poate fi doar scaunul de ghiveci pentru casa dvs. Stilul său neted îl face să pară mai puțin ca o olă, precum și mult mai mult ca un accesoriu al camerei de duș, cu toate acestea, nu este chiar cea mai tare parte a acestui ghiveci.

De asemenea, este, de asemenea, ecologic, în timp ce face curățarea unei brize. Este căptușit cu o geantă care este 100% biodegradabilă. După ce copilul tău merge la baie, poți elimina această geantă, precum și doar să -l spăl pe toaletă. Fără clătire Yucky? Contează pe mine! Verificați costurile prezente aici!

Primo 4 în 1 scaun moale – cel mai bun scaun de potty convertibil

Înțelegeți că avem o zonă moale pentru produse cu mai multe utilizări, așa că acest Primo 4 în 1 este un echipament de antrenament absolut primordial. Începe ca scaunul dvs. normal de ghiveci, cu toate acestea, pe măsură ce copilul dvs. avansează apoi se poate transforma într -un scaun, reductor de scaun de ghiveci, precum și un scaun de potty de călătorie. Verificați costurile prezente aici!

Frog Toddler Kid Pee Trainer – o alegere excelentă pentru băieți

Potul de antrenament Bit Copiii pot de multe ori să depună mult mai mult efort. Dacă sunteți blocat într -o rutină cu cel puțin, încercați ceva care le poate atrage atenția.

Această ghivece are o formă de broască, precum și vă va motiva persoana care să fie perfectă, făcând viața un pic mai puțin dezordonată. Verificați costurile prezente aici!

Fisher a costat la comandă oală de confort la comandă-ghiveciul pentru kiddos înalți

Acest ghiveci se referă la montarea copilului tău complet, precum și la maximizarea confortului. Poate fi schimbat rapid pentru a se potrivi cu înălțimea lor, precum și de cotiere care ajută la creșterea atât în ​​scaun. Are o gardă de stropire, care este necesară atunci când ghiveciul de ghiveci. Verificați costurile prezente aici!

Brațul Munchkin, precum și Hammer 3 în 1 scaun Potty – un scaun care elimină mirosurile

Acesta este un scaun cu oală multifuncțională mai remarcabilă. Merge de la scaun la inelul de ghiveci, precum și de program un scaun de trepte.

Potty include un disc de odidere ARM & HAMMER, care este o metodă eficientă fără riscuri pentru a scăpa de mirosuri. Acest disc de biți este absolut un schimbător de jocuri atunci când se referă la antrenamentele de ghiveci. Verificați costurile prezente aici!

Cel mai bun scaun de ghiveci

Scaunele de ghiveci subliniate mai sus se așează pe pământ, cu toate acestea, de asemenea, aveți posibilitatea de a utiliza un scaun pentru oală pentru a face toaleta de rutină mult mai confortabilă, precum și ușor accesibilă pentru cel mai mare.

Mayfair Nextstep Potty Scaun – alegerea mea preferată

Aceasta este opțiunea mea preferată pentru un scaun de antrenament pentru ghivece, deoarece este enaBLES pentru o conversie simplă a scaunelor între adulți, precum și stagiarul de ghiveci. Este un scaun de toaletă propriu -zis, mai degrabă decât doar un atașament solid, însă dacă ai un cuplu de kiddos aproape de vârstă, merită absolut.

Este extrem de sigur, precum și nu se va rătăci sau nu se va mișca, făcându -ți copilul să se simtă în siguranță. Este incredibil de practic, chiar dacă toate kiddos -urile mele sunt acum instruite pentru ghiveci, îl lăsăm în continuare atât pentru nepoatele mele, cât și pentru nepotii când vin. Inspectați costurile prezente aici!

Fisher a costat cel mai bun inel de ghiveci – cea mai bună alegere pentru manipulare, precum și oprire cu ușurință

Nu ne așteptăm ca toată lumea care se antrenează cu ghivece să obțină un scaun cu totul nou de toaletă, cu toate acestea, acest sunet de la Fisher-Price este absolut următorul lucru. Se împinge repede pentru un scaun sigur. De asemenea, are mânere pentru ca copilul tău să se țină. Acest loc are evaluări deosebite și pe Amazon. Inspectați costurile prezente aici!

Scaunul de toaletă Alayna Potty, precum și scaunul de trepte – o alegere excelentă pentru cursanții independenți de ghiveci

Acesta este un scaun de toaletă, precum și un scaun, toate dintr -o singură bucată. Pasul este mare, făcând simplu ca copilul tău să urce, precum și să se întoarcă să se așeze. Când sunteți făcut cu scaunul de ghiveci, acesta se va plia rapid, precum și în formă în colțul băii. Inspectați costurile prezente aici!

Munchkin Scaun puternic pentru ghiveci – cea mai fină soluție de bază

Scaunul Munchkin Strong Potty este de bază, precum și absolut prietenos cu un plan bugetar. Este o alegere excelentă dacă credeți că antrenamentul cu ghivece va fi o fază rapidă atât pentru dvs., cât și pentru copilul dvs. De asemenea, este excelent pentru că dacă aveți nevoie să pășești scaunul către diferite băi.

Primă! De asemenea, este compatibil cu discul de proaspăt ARM & HAMMER NURCENER pe care l -am subliniat anterior. Acest lucru se atașează ideal pe spatele scaunului, precum și elimină orice tip de mirosuri rece. Inspectați costurile prezente aici!

Steping scaune

Uneori, cei care necesită un pas, fie că este vorba de chiuvetă sau de ghiveci. Iată câteva dintre scaunele noastre preferate pentru a le oferi un impuls!

Scaun Bumbo Step – un de necontestat preferat în rândul mamelor

Scaunul Bumbo Step este o opțiune de bază de scaun cu pas ușor. Îmi place că pasul are o suprafață rezistentă la alunecare pentru picioarele bit.

Pottery Barn Youngsters Step Scaun – un scaun cu o atingere personală

Este dificil să rezistați adorabilul decor individualizat al casei de ceramică Barn Kids, inclusiv acest scaun de trepte. Este disponibil în mai multe culori, astfel încât se va forma fără efort cu decorul casei tale. Inspectați costurile prezente aici!

Cele mai bune scaune de călătorie de călătorie – pentru mers, precum și mai multe
Vă întrebați ce să faceți când sunteți în mers în faza de antrenament pentru ghivece? Chiar aici este câteva echipamente care ar putea face un pic mai ușor!

Potette Plus 2 în 1– cel mai bun scaun de antrenament pentru călătorie pentru călătorii

Călătoria devine un pic înfricoșătoare atunci când te afli în mijlocul antrenamentului cu ghivece, cu toate acestea, cu unele echipamente de antrenament cu ghivece pe care le vei primi cu ea, promitem! Potette Plus este un scaun de ghiveci pe care îl puteți plia plat, precum și să luați împreună cu voi.

Puteți obține pungile lor absorbante sau vă puteți conecta propriul, făcând posibilă desfășurarea picioarelor scaunului, precum și permiteți copilului dvs. să meargă la ghiveci aproape oriunde. De asemenea, este excelent pentru a pune scaunele publice de toaletă pentru a vă asigura că copilul dvs. nu își lipit mâinile pe un scaun infestat cu germeni.

ONEDONE PORTABLE KID POTTY URIAL – O opțiuni urinale speciale

Pentru mamele pentru copii, acest urinal portabil ar putea fi cu adevărat un salvator. Pentru mașini lungi și plimbări cu camioane, excursii de camping sau doar sarcinile dvs. zilnice, acest pic urinar poate fi adus, precum și este grav rezistent la scurgeri. Sunt simple de spălat, precum și pot fi reutilizate, astfel încât să puteți păstra unul pe termen lung. Inspectați -l aici!

De asemenea, există o urină portabilă pentru fete, cu toate acestea este un pic mai dificil de utilizat. Inspectați că o persoană aici.

Pad de piddle de lux pentru sugari de vară – o acoperire a scaunului de mașini și camion pentru accidente

Vor fi accidente, este destul de inevitabil. Mașinile și plimbările cu camioane sunt o locație tipică pentru ca acest lucru să se întâmple, astfel încât să aveți o mașină rezistentă la apă și o acoperire a scaunului pentru camion este crucială pentru a face curățarea ușoară. Această căptușeală de scaun poate merge cu adevărat atât în ​​mașini, cât și în scaunul camionului, fie pe cărucior.

Îmi place că faceți rufele această căptușeală după un accident, lăsați -o să se usuce. Inspectați -l aici!

Aqueduck Faucet Extender – un dispozitiv pentru a face chiuveta accesibilă!

Rutinele de salubritate sunt o parte crucială a antrenamentului cu ghivece, cu toate acestea, chiuveta nu este întotdeauna simplă pentru copiii mici. Prin atașarea acestui extensor la chiuveta ta, apa va ieși substanțial mai departe, precum și va permite copilului tău să ajungă la apă pe cont propriu.

Șervețele de spălare – o metodă pentru a facilita ștergerea

În timp ce șervețele de fluturabile nu sunt o necesitate, ele facilitează mult mai ușor să obțină orice curățare acolo. Sunt minunați să aveți atunci când cel mai întâi este foarte pentru prima dată să se șteargă.

Șervețele pe care le -am legat sunt biodegradabile, precum și încep să se dizolveze imediat ce gripaSh, de asemenea! Inspectați costurile prezente aici!

Un pic de motivație de antrenament în ghiveci
Există o mulțime de tehnici diferite pentru antrenamentele cu ghivece. O mulțime de tehnici includ satisfacerea bitului tău ca tip de motivație. Puteți face un grafic de recompense cu un premiu uriaș la sfârșit sau puteți oferi un pic de tratare (ca o jeleu) de fiecare dată când merg efectiv pe ghiveci.

Grafic de recompensă pentru antrenamentele potty

Un grafic de recompense este o metodă excelentă pentru a -ți influența copilul pentru a face o rutină a ceva, precum și poate fi absolut motivația necesară pentru a ajunge să fie instruită pentru ghiveci. Puteți agăța acest grafic ideal în camera de duș, precum și să le arătați dezvoltarea lor constant.

Elmo Potty Time Time

Aceasta este atât o carte de colorat, cât și o carte de activitate, precum și un grafic de recompense! Cu toate acestea, este motivațional, de asemenea, învață despre rutine cruciale precum spălarea mâinilor, precum și înroșirea.

Cărți de antrenament pentru ghivece
Cărțile sunt o metodă grozavă pentru a -ți folosi copilul la conceptul de olă. Sunt o metodă excelentă pentru a continua conversația!

Potty de Leslie Patricelli

Antrenamentul cu ghivece începe cu mult înainte de a intra cu adevărat pe toaletă. Această carte fermecătoare este o metodă excelentă pentru a -ți folosi copilul pentru conceptul de a merge la camera de duș de pe ghiveci.

Toată lumea poop de Taro Gomi

Această carte este plină de umor, precum și despre toate lucrurile nr. De obicei, de obicei, descoperirea de a merge pe poop pe ghiveci este cea mai grea parte, astfel încât această carte este o încurajare excelentă pentru cei care au un timp greu cu asta.

The Poop Tune de Eric Litwin

Aceasta este o carte mai plină de umor, precum și adorabil ilustrată. În plus, puteți descoperi melodia, precum și să o cântați împreună pentru a face timp mai puțin stresant!

Să înțelegem cele mai bune idei de antrenament pentru ghiveci – lăsați -le în comentarii!

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Antrenament de 3 zile; Idei și tehnici dovedite pentru succes

52 de lucruri incredibil de distractive de făcut cu copiii mici

Cele mai bune ceasuri de alarmă pentru tineri pentru copilul cu grădiniță

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *