Pune -ți copilul o sarcină

dorit! Copiii șomeri

Am văzut anunțul de mai jos pentru oamenii de știință pentru sugari din buletinul meu de părinți ai comunității, precum și m -a influențat să cred despre mai multe metode de a descoperi munca pentru sugari. Câteva concepte pe care le am pentru a -ți primi copilul o sarcină sunt:

Copil Doll: Caută un cuplu care se așteaptă pe care îl înțelegi, precum și să -i oferi să le lași metoda pe copilul tău. Îți pot scălda copilul. Mergeți să faceți altceva în timpul băii pentru a vă asigura că nu acționați ca un ciudat de gestionare generală, precum și să vă speriați prietenii.

Tester de utilizare: Dacă vă aflați online în zona golfului, indicați pentru laboratorul individual al lui Leapfrog Toys.

Actor/Model: Dacă sunteți online în LA sau NY, acum este momentul să vă forțați copilul în showbiz.

Cheerleader: Rochie -ți copilul într -o ținută a echipei de colegiu, precum și duce -o la un eveniment sportiv. Lasă echipa să -și traducă urlând ca urale.

Greutate de hârtie: Dacă copilul nu se târâie încă, locația lui pe o grămadă de hârtii.

Dacă sunteți online în cartierul meu, lăsați -vă copilul să fie un om de știință:

Laboratorul de început de la UC Berkeley, caută sugari cu vârsta de 7-12 luni pentru a participa la studii despre dezvoltarea cognitivă, precum și la dezvoltarea emoțională. Studiile durează aproximativ o oră de timp al părinților (dar doar aproximativ 10 minute de copil), precum și includ venirea la școală unde veți avea propria dvs. zonă de parcare personală (timp de o oră). La Cal, veți vedea câteva dintre studiile de renume mondial despre exact cum stabilesc sugarii (așa cum se vede pe Discovery Channel, precum și pe PBS), precum și pe care puteți participa la asistarea psihologilor să descopere despre mintea sugarului!

Potrivit recrutorilor, studiile merg de obicei rapid, precum și majoritatea sugarilor le descoperă distractive. Ei promit un tricou pentru eforturile tale. Mai mult, în unele studii, pruncul îi va obține extrem de mare permisul de șofer din California, precum și o diplomă de la prestigiosul UC-Berkeley pentru a-și arăta prietenilor ei.

Pentru mai multe informații, luați legătura cu laboratorul de la Infață la Socrates.Berkeley.edu, sau telefonul telefonic 510-643-0614, precum și solicitați Amy sau Thea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *