Importanța ultrasunetelor în timpul sarcinii, precum și în domeniul medical

, împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Ecografia este un instrument extrem de important pe care medicii îl folosesc pentru a analiza sănătatea și starea de bine a unui copil în timpul sarcinii, precum și din alte motive medicale.

Am descoperit ecografiile pe care le -am făcut extrem de util în timpul sarcinilor. Când aveam doar unsprezece săptămâni așteptând cu cel de -al doilea copil, am văzut -o pentru prima dată pe ecranul proiectat de la mașina cu ultrasunete a OB -ului meu. La începutul sarcinii, ecografia este utilizată pentru a ajuta la determinarea scadenței mamei, precum și pentru a găsi sângerare sau alte complicații. De asemenea, medicul poate utiliza ecografie pentru a determina creșterea copilului în utero. Când o mamă are aproximativ douăzeci de săptămâni care se așteaptă ca medicul să poată determina genul copilului ei cu utilizarea unei mașini cu ultrasunete.

Ecografia este, de asemenea, utilizată în practica medicală generală. Cu o mașină cu ultrasunete, medicii pot dobândi imagini cu organe interioare, cum ar fi rinichiul, ficatul, precum și inima. Aceste imagini ajută medicul să determine anomalii sau existența tumorilor în aceste organe.

Când eram tânăr, aveam dureri grave în abdomen. Odată cu utilizarea ecografiei, medicul meu a fost capabil să stabilească că am pietre biliare de dimensiunea unui sfert, precum și, prin urmare, a avut nevoie de tratament chirurgical de urgență pentru a -mi elimina vezica biliară.

Ecografia este utilizată în mod obișnuit în domeniul medical, precum și medicii ar trebui să se asigure că dețin o mașină de încredere, de înaltă calitate, de înaltă calitate, care poate crea imagini precise pentru pacienții lor.

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness de top pentru mame, precum și prezintă o serie de o serie de Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Prevenirea bolii Alzheimer înrudite cu testarea autoimună

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua de socializare Healthy Moms pe Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ pentru rețelele sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Link către această postare: Importanța ultrasunetelor în timpul sarcinii, precum și în domeniul medical

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *