Mo ‘Bebelușii: Reminiscing despre Bit Ones

dintr -un motiv ciudat, chiar și atunci când am un nou -născut al meu, precum și o văd încă unul, inima mea devine tot ooey gooey, precum și mă topesc, precum și Vrei să -l ridici, precum și să -l placă, precum și să -l captezi. Presupun că este un imperativ biologic care îi face pe noi sugari atât de iubiți, cât și de gustoși (în ciuda aparițiilor lor ca păsări smulse fără control al gâtului) pentru a garanta supraviețuirea speciilor.

Când fratele meu sugar (acum 24 de ani) îmi spune că vrea patru tineri – afirm „Da! (cel puțin nu sunt eu) ”, precum și atunci când Kristen necenzurat, precum și Rebecca sălbatică adaugă fiecare la puiet cu o treime, precum și, respectiv, o a doua, îmi doresc ca toți să trăim suficient de mult pentru a putea îmbrățișa, precum și de a captura Noii sugari înainte de a -i trimite în casă cu țipetele lor nou -născuți.

Hmmm, ca parte a unui duș colectiv pentru bebeluși, amintim despre acele minunate zile de copil. Chiar aici sunt lucrurile care îmi lipsesc:

Mâinile dulci, precum și picioarele

Obraji sărutabile

Cea mai moale piele inventată vreodată

Capacitatea de a dormi toamna oriunde, chiar în poziție verticală (el sau cu mine!)

Când aduci un nou -născut într -o casă cu un copil mic (sau doi!), Este uimitor să vezi exact cât de departe au ajuns ca copii la fel de bine ca și cum ai veni ca părinte. Una (cei) uriași a trecut de la a fi omul tău într-o zi la a fi un monstru de dimensiuni adolescente peste noapte. Noroc cu asta!

Milo la 19 luni este cu două luni mai tânăr decât a fost Holden când l -am adus acasă, precum și am consumat păstrând acest fapt. Oricât de suficient pentru mine … la fel de bine, nu voi intra în lucrurile care nu îmi lipsesc, lucrurile care sunt dificile sau care șocă sau confuz (întregul restul acestui site este dedicat acestuia), voi face doar Doresc aceste femei fine, precum și toate gospodăriile care se așteaptă să adauge mult mai mulți membri cel mai bun noroc.

Faceți oferte mari de poze!

Pentru mult mai mult dragoste de duș bloggy, consultați dușul.Mothergoosemouse.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *