Ce să știți despre ultrasunetele de 6 săptămâni

la șase săptămâni însărcinate, întreaga situație poate părea puțin suprarealistă. Totul despre a deveni mamă este nou și interesant și, desigur, și un pic înfricoșător. Multe mămici abia așteaptă să intre pentru ecografia lor de 6 săptămâni, deoarece le oferă o liniște sufletească. Acesta este de obicei cel mai devreme care veți avea o ecografie, deoarece nu este prea mult de văzut prin sonogramă înainte de acest punct. De fapt, majoritatea medicilor nu vor face o ecografie decât în ​​jur de 12 săptămâni.

Ce să știți despre ultrasunetele de 6 săptămâni

Totul de știut despre ecografii

Bine, așa că probabil obțineți că o ecografie implică să vă vedeți copilul pe un ecran și un capi de a fi frecat pe burtă, dar dincolo de asta, s -ar putea să nu știți cu adevărat ce este implicat într -o întâlnire cu ultrasunete. În primul rând, mulți medici nici măcar nu ați intrat până când aveți 8 sau 9 săptămâni însărcinate. Deși este greu să ai răbdare și să aștepți atât de mult, vei putea vedea mult mai mult până în acest moment. Indiferent dacă prima ecografie este la săptămâna 6 sau săptămâna 9, am reunit câteva articole pentru a vă pregăti.

O ecografie este procedura care se întâmplă, iar sonograma este fotografia produsă. O ecografie este o scanare a abdomenului și a zonei pelvine. Ecografiile vaginale sunt foarte frecvente la șase săptămâni. Nu vă mirați, dacă acest lucru sugerează medicul dumneavoastră. Este important să înțelegem că ultrasunetele nu sunt raze X și sunt complet sigure. Este non-invaziv și, de obicei, va dura doar 15-30 min. Partea interesantă de a obține o ecografie este cu siguranță să vă vedeți copilul și, în cele din urmă, să aflați dacă aveți un băiat sau o fată, dar ceea ce face ecografiile atât de importante este că acestea permit medicului dumneavoastră să arunce o privire atentă asupra modului în care se dezvoltă micuțul vostru. Sunt folosite pentru a verifica bătăile inimii, pentru a determina o dată scadentă și pentru a monitoriza o mare varietate de repere medicale pentru copilul tău.

Ce să știți despre ecografia de 6 săptămâni

Totul despre programare

În timp ce medicul dumneavoastră este posibil să nu o solicite, este o idee bună să intrați în programarea cu ultrasunete cu o vezică completă. Ei spun că permite tehnicianului să obțină o viziune mai clară atât a copilului, cât și a organelor de reproducere. Bea 2-4 căni de apă cu aproximativ o oră înainte de programare. Oricât de greu ar fi, încercați să nu vă ușurați vezica urinară până la încheierea numirii.

Vă veți așeza pe patul camerei de examen, iar tehnicianul va freca un gel pe bază de apă în abdomen. Așadar, în timp ce ar trebui să purtați ceva confortabil și ușor de tras, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca gelul să vă strice hainele în vreun fel. Oricare dintre aceste jambiere confortabile sunt împerecheate cu un tee supradimensionat!

Nu în ultimul rând, nu există niciodată prea multe întrebări. În această etapă timpurie, probabil că aveți o grămadă și un bun Obgyn va fi fericit să răspundă la toate întrebările dvs.

Ce ai putea vedea

Nu fiți dezamăgiți dacă nu vedeți prea multe sau Sonograma nu produce imagini clare. O ecografie de 6 săptămâni este foarte devreme și va fi mai târziu pentru a face check -in pe micuța ta fasole! De asemenea, nu ar trebui să intrați în panică dacă medicul nu poate părea să găsească ceea ce caută. De multe ori în acest moment, cât de departe crezi că ești nu este exact și poate fi mai devreme în sarcină decât s -a prevăzut.

De obicei, la o ecografie de 6 săptămâni, medicul dumneavoastră va găsi polul fetal sau bătăile inimii fetale. Acest lucru este foarte interesant și cu siguranță ceva de așteptat cu nerăbdare!

Bine, deci ce este chiar un pol fetal? Este forma embrionului, pe care medicul îl va măsura pentru a verifica dezvoltarea. Vor putea discerne ce parte este capul și ce parte este fundul. Asigurați -vă că le cereți să sublinieze care este pentru tine. De asemenea, pot fi capabili să sublinieze muguri care în cele din urmă se vor transforma în brațe și picioare.

De asemenea, medicul va verifica locația embrionului în uter pentru a se asigura că s -a atașat corect.

Fapt amuzant; Dacă sunteți însărcinată cu multipli medicul și veți putea vedea în această ecografie timpurie. Puteți vedea sacii lor de gestație separați.

S-ar putea sa-ti placa si:

50 de citate pentru fetiță pentru a te face să râzi, să plângi și să -ți topească inima

21 de articole de care sunt obsedat pentru registrul meu pentru copii de ceramică Barn

Ultima mea obsesie- Stitch Remediază maternitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *