Întrebați părinții care au cerința LASIK să -și ceară chirurgul

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

De Dr. Eric Donnenfeld

Părinții care se gândesc la Lasik pentru ei înșiși au un set diferit de îngrijorări cu privire la tratamentul chirurgical cu ochi laser decât persoanele singure, precum și cuplurile fără copii.

Două dintre cele mai importante preocupări pe care mi le întreabă părinții sunt: ​​„Când voi putea să mă întorc la îngrijirea copiilor mei?” Și „Pot să -mi aduc copiii să urmărească operația?”

În timp ce răspunsurile vor depinde de chirurg, asta le spun pacienților mei:

Când mă pot întoarce la îngrijirea copiilor mei?

Pacientul trebuie să planifice să fie la Laser Center timp de cel puțin două ore. Primele șase ore după tratamentul chirurgical sunt cele mai importante, precum și sarcina numărul unu a pacientului este să mergi la casă, precum și să închizi ochii. Aceasta înseamnă că soțul, membrul familiei sau un amic al gospodăriei trebuie să -și asume obligația pentru copii în ziua operației. După prima zi, pacientul poate relua îndatoririle complete de parenting, deși necesită să fie în plus prudent – cea mai mare preocupare a mea este sugarii sau tinerii care o trag din greșeală pe mamă sau tata în ochi.

Pot să -mi aduc copiii să urmărească operația?

Permite părinților cu copii în vârstă de trei ani, precum și mai mari, să -i aducă pentru a urmări tratamentul chirurgical, deoarece îi asigură că nu se întâmplă nimic înspăimântător pentru părintele lor, precum și totul va fi în regulă. Mai întâi voi explica mai întâi întregii gospodării ce va lua locația, precum și atunci copiii urmăresc procedura din spațiul de așteptare cu un membru de personal care îi supraveghează, precum și răspund la orice tip de întrebări. După aceea, i-am lăsat pe copii să meargă la părintele lor în post-op, precum și „ajutor” să aibă grijă de ei.

Părinții care se gândesc la Lasik ar putea dori să compileze o listă de îngrijorări, precum și să aibă o conversație cu chirurgul lor despre exact cum pot minimiza efectul tratamentului lor chirurgical asupra familiei lor. Pentru mai multe informații despre LASIK, un site la care trebuie să mergeți este www.americanRefractiveSurgeryCouncil.org.

Bio -ul autorului:

Dr. Eric Donnenfeldis unul dintre principalii chirurgi refractivi din Statele Unite, precum și membru al Consiliului de tratament chirurgical refractiv american. Este un mandatar al instituției medicale Dartmouth, precum și a profesorului clinic de oftalmologie la Instituția de Medicină din NYU. Dr. Donnenfeld participă la cel mai recent studiu de cercetare, precum și la studii clinice privind chirurgia ochilor laser.

Link către această postare: Întrebările părinților care au cerința LASIK pentru a-și cere cerința de a-i cere pe LASIK pentru Chirurgul lor
Determinarea înrudită, precum și tratarea stării de hiperactivitate a deficitului de interese la copii

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *