Antrenamentele bazate pe activități

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cu toții avem zile în care nu vrem să ne rezolvăm. Cu toate acestea, dacă antrenamentul dvs. ar putea fi structurat pentru a completa activitățile pe care le iubiți? Ar face acest lucru la un tip de mult mai atractiv? Există o serie de motive pentru antrenament: vă oferă mult mai multă încredere, vă ajută să fiți mai puternic, precum și poate ajuta chiar lupta împotriva depresiei. A face o parte distractivă a modului tău de viață vă poate ajuta să îndepliniți aceste beneficii în mod regulat. Să aruncăm o privire la unele exerciții care completează câteva dintre activitățile preferate.

Alergare

Ai înțeles că antrenamentul cu rezistență este fantastic pentru alergători? Poate ajuta la prevenirea rănilor, în timp ce te face mult mai eficient, mai rapid, precum și mai puternic. Cu toate acestea, ca alergător, trebuie să vă concentrați pe direcționarea mușchilor care vă vor menține echilibrat. Puteți face acestea fie acasă, fie la un centru de fitness, cum ar fi Fity Fitness 19. Câteva dintre exercițiile la care trebuie să vă gândiți includ scândura, twistul rus al corpului inferior, precum și scorpionul.

Nu există chiar și exerciții care nu puteți face pe banda de alergare. Aceste exerciții includ plimbările de mers pe jos, amestecurile laterale, precum și alpinistii inversi.

Înot

Deși este adevărat că, dacă doriți să fiți mult mai bine la un sport, aveți nevoie să metodați acel sport, este de asemenea adevărat că puteți ajunge să fiți îmbunătățiți prin efectuarea de exerciții complementare. Dacă vă bucurați de înot, de exemplu, precum și doriți să câștigați câștiguri, încercați muncă plyometrică, antrenament de versatilitate, antrenament de rezistență, precum și greutăți. Întrucât aproape toți mușchii din corpul tău sunt folosiți în înot, vizarea tuturor mușchilor cu antrenament cu corp complet vă poate îmbunătăți performanța de înot. De asemenea, încercați mișcări precum ghemuțele, extensiile picioarelor, scăderile laterale, aplecați peste rând, transportați prese, bucle de gantere, precum și lucrări AB.

Metode de bază legate de integrarea proteinei în fiecare masă

Tenis

Dacă încercați să găsiți o metodă pentru a vă duce jocul de tenis la nivelul următor, încercați să plimbați cu bandă laterală cu rotația exterioară. De asemenea, puteți încerca să echilibrați pe un singur picior cu rotație exterioară. De asemenea, squats -ul împărțit de bancă, precum și rândurile de cabluri de rotație sunt de asemenea foarte utile. Curlul împărțit pentru a apăsa, precum și un rând de un singur picior de un braț poate oferi jocului tău un impuls.

Culturism

Dacă încercați să găsiți acel fizic al constructorului de corp, nu sunteți singur. Cu toții ne -am dori să avem mușchi mai mici, precum și mult mai mulți mușchi consacrați, cu toate acestea nu avem întotdeauna abordarea ideală. Constructorii de case de corp au în mod normal genetica, precum și timpul pentru a izola, precum și a se concentra pe fiecare dintre mușchii lor, în timp ce costă ore întregi de fiecare dată. Cei dintre noi cu gene tipice, familii, precum și sarcini cu normă întreagă nu au, în general, de data aceasta în jurul luxului. Dacă doriți să obțineți rezultate mult mai bune într -un timp puțin, trebuie să fiți înțelepți atunci când se referă la antrenamentele dvs.

Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le acordați prioritate este un membru al centrului de fitness, cum ar fi la Fity Fitness 19. Acest centru de fitness are mașinile, precum și greutățile pe care le cereți pentru a vă dificultăți în corp, precum și pentru a dezvolta mușchi mai puternici. În loc să antrenezi o parte diferită a corpului tău cu fiecare lucru, lucrează -ți întregul corp superior în sesiunea, precum și ABS, precum și corpul inferior într -o a doua sesiune. Acest lucru permite mușchilor dvs. mult mai mult timp să se recupereze între antrenamentele dvs., precum și să susțină eliberarea corpului hormonilor necesari pentru creșterea masei musculare.

Înrudit exact cum să vă mențineți vehiculul curat cu copiii: un ghid de bază

Fotbal

Există antrenamente create pentru a stimula rezistența, precum și puterea explozivă, precum și aceste mișcări vă pot îmbunătăți performanța pe terenul de fotbal. Unul dintre ei este un antrenament complet al corpului făcut într-un program de 3 zile. Încercați -l luni, miercuri, precum și vineri. Pentru acest antrenament, veți cere un bar EZ, gantere, cabluri, greutăți corporale, precum și un barbell.

În fiecare zi, faceți ghemuțe, rânduri verticale, tracțiuni mari de prindere, prese de înclinare a bancului, prese de bancă strânsă, prese ale forțelor armate, bucle în picioare, precum și să declanșeze situațiile de gantere. Rețineți că le faceți în seturi, precum și cu o serie de repetări. Planificați -vă o zi de odihnă între zilele dvs. de antrenament pentru a vă oferi mușchilor timp pentru a vă vindeca între antrenamente.Link către această postare: antrenamente bazate pe activități

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *