5 Utilizări din viața reală pentru pătuțul meu de călătorie

Această postare este sponsorizată de Babybjorn ca parte a seriei noastre de sugestii nemaipomenite pentru părinții rookie. Aflați mult mai multe despre lumina lor de pătuț de călătorie durabilă foarte ușoară.

Când mi -am despachetat pentru prima dată pătuțul portabil ca mamă rookie, imaginile Global Travel au dansat în cap. Rătăcirea noastră împărtășită a fost atât de esențială încât soțul meu și cu mine am scris -o practic în juramintele noastre de nuntă. În schimb, am numit mesele la recepția noastră după fiecare destinații din programul nostru de lună de miere din întreaga lume și am făcut un acord de scuturare a mâinilor pentru a părăsi țara împreună în fiecare an.

Opt ani mai târziu și sunt fericit că am zguduit -o. (Am părăsit țara de 1,5 ori.)

Deși copilul meu a luat primul său zbor de avion la 3 săptămâni, am petrecut mult mai mult călătorind la bunica decât la Grenada. Pentru că luna noastră de miere, nu am făcut -o înapoi în Asia, ci am făcut campinguri de câteva ori.

Norocos pentru noi, pătuțul portabil este puternic versatil în lumea reală și nu doar pe cea din capul meu.

Iată 5 mari utilizări pentru un pătuț de călătorie care nu implică călătorii:

Play Yard (aka închisoarea pentru copii). Într -o casă care este plină de jucării minuscule pentru frații săi mari, copilul nostru are un loc sigur pentru a se juca departe de pericolele de sufocare. Vedeți -l că se uită pentru băieții tineri și creațiile lor Lego cu blocurile sale mai mari de duplo la îndemână? Da, călătoria-crib-as-închisoare funcționează ca un farmec.

Mini Ball groapă. Vrei să faci cușca bebelușului și mult mai distractivă? Am primit sugestia de a crea o groapă de minge acasă de la un cititor și suntem dornici să o încercăm atunci când Sawyer se plictisește de viața lui.

Primul pat al nou -născutului. Deși am avut un pătuț mai mare pentru o lungă perioadă de timp, în primele zile ale nou -născuților am înființat un pătuț portabil în dormitorul nostru, când copilul nostru părea prea bine să -l mergem singur. Dacă locuiți într -un mic studio sau aveți alți rezidenți care ocupă dormitoarele, acest aranjament ar putea dura chiar și câțiva ani.

Camera de oaspeți pentru bebeluși (doar în caz). Chiar și atunci când bebelușul Milo a împărtășit un dormitor cu fratele său mai mare noaptea, am menținut un pătuț de călătorie pentru noptele de zi în biroul nostru de acasă. Whitney a ținut unul pus la punct în dormitorul ei practic doi ani ca gazdă a unui aranjament de acțiuni de bonă. Amândoi ne-am ținut de portacriburile noastre cu mult timp după ce proprii noștri copii se încadrează în ei doar în cazul în care un prieten s-a oprit pentru o jumătate de dormit. De asemenea, ideal pentru bunica de tabără.

Camping. Fiecare dintre copiii noștri a făcut camping în pătuțul lor mic. Dacă aveți în vedere, permiteți-mi să adaug că călătoriile de camping sunt mult mai distractive cu alte familii (simțiți-vă total liber să folosiți dulcea mea listă de ambalaje de camping-cu-baby).

+++

Această postare este sponsorizată de Babybjorn ca parte a seriei noastre de sugestii nemaipomenite pentru părinții rookie. Aflați mult mai multe despre lumina lor de pătuț de călătorie durabilă foarte ușoară.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *