Mâncând propriul meu alimente de câine, lunile 7 – 9

, deși mă simt un pic vinovat că nu am inspectat mai multe provocări obișnuite ale mamei rookie, sunt în cele din urmă mulțumit de faptul că pruncul meu, precum și eu mă bucur unul de celălalt. De asemenea, este suficient de mare.

Sunt chiar aici pentru a raporta aventurile mele cu Sawyer în lunile 7, 8, precum și 9:

26. Numărați -vă pașii. C+. În prezent, sunt în afara bandwagonului pedometrului. Îmi place să folosesc MapMyRun sau Strava când alerg. Contează asta?

27. Ia -ți înotul pentru prunci. O SINGURA DATA. L -am intrat în apă într -o excursie de camping folosind un super costum; În mare parte, a dorit să mănânce nisipul cu bacterii. lucru rău, abia am început să -l scăldăm în mod obișnuit.

28. Împachetați un picnic pentru o schimbare. Eșuează. Nu pot să cred că o dată când am mâncat afară pe o pătură.

29. Reîmprospătați -vă dormitorul. Voi afirma da. Ne -am îmbunătățit propriul pătuț prin mutarea casei. Mobilierul, precum și lenjeria de pat sunt aceleași, cu toate că pereții sunt o culoare nouă.

30. Descoperiți un pub pentru familie. NU. Cu toate acestea, am adus Sawyer la o sărbătoare din anii 80 ca dată. Am dansat împreună la dansul lui Billy Idol cu ​​mine, precum și am simțit tot tipul de greșit.

31. Ieșiți doar pentru desert. DA. Obținem deserturi, precum și babysitters cu regularitate. Toți salută ajutorul mamei care m -a ușurat să -mi pot părăsi copilul seara.

32. Patronizează evenimentele de librărie pentru bebeluși. C-. Cu toate acestea, a fost la bibliotecă.

33. Obțineți un portret gratuit de 8 – 10. Cam sorta. Am avut o fotografie de gospodărie făcută ca parte a unui eveniment de strângere de fonduri preșcolară, așa că sunt mulțumit de rezultatele mele, deși nu am făcut o călătorie.

34. Deține un grup Margarita Mommies. Eșuează. Mami, da. Mămici beți, nu atât.

35. Obțineți niște blugi noi. DA. Am ales o pereche de denim Rockstar din Old Navy pentru 30 de dolari. Din păcate, primesc evaluări mixte de la mine. Pe partea în plus, sunt actuale, ieftine, precum și suficient de întinse pentru a ajunge pe podea cu copilul meu. Pe partea minus, orice tip de furnizor pentru sugari îi împinge în jos pentru a -mi accentua vârful de brioșă, precum și arăt o mare fractură cu fundul când sunt pe podea declarată.

36. Trimite -ți partenerul pentru un jog. Da. Deși rulăm în principal solo, ne place joggerul nostru.

37. Du -te la magazinul de animale de companie cu copilul tău mai mare. Nu, la fel de bine ca și el.

38. Faceți un tur senzorial al cartierului. Da, lui Sawyer îi plac toate călătoriile pentru cărucior, în special cele cu narațiune.

39. Utilizați diapozitivul de pe locul de joacă, stilul pentru sugari. Am făcut acest lucru puțin târziu. Sawyer îi place.

Pentru listarea completă a aventurilor obișnuite pentru mamele rookie, consultați cele 52 de provocări ale noastre.

Postări asemănatoare:

Mâncând propria mea mâncare pentru câini, luni 1-3

Mâncând propria mea mâncare pentru câini, luni 4-6

Whitney, de asemenea, mănâncă mâncare pentru câini

Mănâncă -ți propria mâncare pentru câini

[Fotografii de mine, cu excepția imaginii incredibile a gospodăriei este de Peștera Alessandra]

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *