22 gustări sănătoase gustoase pentru copii

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Delicios?

Delicious este extrem de personal. Ceea ce este gustos pentru tine nu trebuie să fie cu adevărat pentru mine. Cu toate acestea, în general, gusturile copilului nostru se vor stabili în funcție de ceea ce mănâncă, precum și cu gust acasă. Dacă le oferiți ceea ce mâncați, precum și îl descoperiți delicios, cel mai probabil (și, în general, îl vor descoperi și gustos. Am creat câteva sfaturi pentru părinți pentru a face gustări sănătoase pentru copii.

Așadar, cheia chiar aici este să le faci sensul de gustos (deliciosul tău) unul sănătos!

Deci, ce face o gustare sănătoasă?

Din păcate, cu excepția cazului în care învățați cu adevărat, precum și „cu” tinerii tăi „împreună” către mâncarea sănătoasă pentru gustări, va fi dificil să câștigi „gustări sănătoase”.

Piața producătoare de produse alimentare este cu mult înainte. Au studiat ceea ce face ca mâncarea să fie „delicioasă” prin descoperirea combinației potrivite de grăsime, sare … precum și zahăr! Multe, multe, multe alimente procesate, mai ales gustări, au fost examinate pentru a le face atractive, dependente, precum și gustoase într -o metodă care nu este sănătoasă. De obicei, aceste tipuri de gustări conțin mult mult zahăr!

Ce altceva face o gustare sănătoasă?

Înainte de a începe, prima regulă „sănătoasă” este aceea că tinerii ar trebui să se odihnească cel puțin 3 ore între mese sau chiar gustări, astfel încât metabolismul nu funcționează întotdeauna cu pericolul de a fi ars. De asemenea, dacă înlocuiți o masă formală cu o „gustare”, faceți -o să conteze!

Reguli pentru o gustare sănătoasă:

1 este departe de alimente extrem de produse.

În al doilea rând, este ambalat cu nutrienți, vitamine, minerale, precum și proteine. Practic, majoritatea alimentelor „reale” (cele pe care le pregătiți de la zero, precum și nu provin din pachete) au un fel de nutrienți. Arta este exact cum să le echilibrezi … grăsimi, carbohidrații, precum și proteinele ar trebui să fie prezente în fiecare gustare sănătoasă.

Al treilea este scăzut în zahăr. În prezent, aceasta va fi o dificultate, deoarece multe alimente au acum zahăr inutil, adăugate doar pentru a le face mai plăcute, de dorit sau mai „delicioase”. Dacă nu restricționați cantitatea de zahăr inutilă, acesta va continua să se adauge până nu este la fel de mult pentru sănătatea copiilor dvs.

Litigiu legat de compromis

Te simți deja copleșit încercând să descoperi gustările potrivite? Ți -e speriat că tânărul tău va refuza lucrurile „sănătoase” în favoarea delicioaselor zaharuri? Vă întrebați exact cum veți aduce echilibrul corect?

Să descoperim metoda pregătind un plan, precum și să rămânem cu el cu copilul tău.

Dar înainte de a continua, să analizăm ce se întâmplă cu tratamentele zaharoase …

De ce este dificil să te descurci cu cantitatea de tratamente zaharoase? precum și de ce ar trebui să -ți pese?

Manevrarea obligațiilor zilnice este destul de dificilă, precum și atunci când adăugați tinerii tăi care solicită tratamente, trebuie să fie foarte mult de gestionat.

Înțelegeți că este firesc să le placă tratamentele. Au un gust bun, aproape toți ceilalți tineri îi au, precum și să ne ocupăm de asta, la un moment dat sentimentul plin de satisfacții, precum și chiar impactul emoțional al calmului vă poate face ziua mai luminoasă. Poate ajunge chiar la punctul în care sunt consumați cu ei.

Înțelegeți exact cât de slab poate fi zahărul, totuși înțelegeți că multe alimente produse conțin cantități mari de zahăr? Înțelegi exact cât este la fel de mult? Puteți descoperi un pic mai mult în acest articol despre exact cât de mult ar trebui să aveți copiii de zahăr unde puteți lua chiar și un test distractiv despre zahăr.

Adevărul este că se știe pe scară largă că zahărul poate afecta obiceiurile copilului tău, precum și sănătatea.

Deși nu există multe rezultate științifice asupra studiilor privind exact modul în care zahărul are impact asupra comportamentului, mulți părinți înțeleg că o face, precum și unii părinți s -au testat chiar.

Ceea ce a fost examinat cu mai multă rigoare științifică sunt beneficiile pentru sănătate și sănătate ale tăierii zahărului.

Acum că înțelegeți că este extrem de simplu să aveți la fel de mult zahăr, precum și exact cum poate avea impact negativ asupra copilului dvs., să vedem ce puteți face pentru a încerca să îl preveniți.

Ce poți face pentru a gestiona cantitatea de tratamente zaharoase pe care le are tânărul tău?

Implementați un plan, cu tânărul dvs., dacă este posibil, astfel încât să aveți mai multe posibilități de a avea succes.

Chiropractică înrudită, precum și probleme de proteine ​​la bebeluși

Faceți -i să înțeleagă ceea ce face o gustare sănătoasă, precum și ce ar trebui să se gândească la un tratament pentru cantitatea de zahăr pe care o contauNS sau alți aditivi alimentari.

În mod ideal, vor înțelege în mod ideal, precum și vor fi, cel mai probabil, dispuși să lucreze cu tine pentru a echilibra gustările sănătoase, precum și tratamentele nu atât de sănătoase, cu toate acestea încearcă întotdeauna să facă cea mai bună alegere posibilă.

Și este în regulă să ai din când în când, nu cea mai bună opțiune, cum ar fi o prăjitură, înghețată, bomboane sau un sifon. Excepția face ca regula, precum și să le permită să aibă acel aliment din când în când, în loc să încerce întotdeauna să o prevină, vor crește în adolescenți, adulți tineri, precum și adulți cu o legătură mult mai bună cu mâncarea decât Dacă vă limitați întotdeauna, interziceți sau faceți -i să se simtă vinovați de ceea ce mănâncă.

Tu o înțelegi. Cu cât încerci mai mult să restricționezi ceva, cu atât îți dorești mai mult. La fel ca și cu atât ceva mai mult este alegerea dvs. liberă, cu atât mai bine vă simțiți în acest sens, precum și cu atât mai ușor de implementat -o.

Cum se implementează planul în practică?

Pentru ca tinerii tăi să facă parte din plan, nu numai că ai nevoie să vorbești, precum și să le înveți, trebuie să implementezi un plan bazat pe gustări sănătoase. La fel ca pentru asta, cezi de multe opțiuni care pot funcționa pentru ei, precum și că pot selecta din fiecare zi fără să se plictisească.

În ceea ce privește „tratamente”, la fel ca și zahăr sau la fel de bine artificial, cred că, ca părinte, regula unuia pe săptămână este un mare compromis, permițând unul suplimentar pentru ocazii speciale.

Un pic de tratare de zi cu zi poate face întotdeauna minuni în timp ce negociază restul opțiunilor.

Știind că pot conta întotdeauna pe o bucată de ciocolată, prăjitură sau o bomboană din care să selecteze, precum și să aleagă când nu are preț.

22 gustări gustoase sănătoase pentru copii

6 gustări simple sănătoase pentru copii

Quesadillas de grâu integral
Găluște (carne de porc sau creveți)
Tomate, mozzarella, precum și salată de măsline
Tortilla mexicană învelită cu șuncă
Pâine cu cereale integrale cu orice tip de sursă de proteine
Fructe de casă și iaurt sau smoothie de lapte

Înrudite 6 îndatoriri importante pe care trebuie să le îndeplinească noii tați

4 gustări rapide sănătoase pentru copii

Hummus cu legume
Guacamole cu legume
Orice fructe și nuci, brânză sau alte proteine
Iaurt și cereale cu zahăr scăzut cu cereale integrale

6 gustări sănătoase pentru tineri la instituție (sănătos pe gustări GO)

Brânză de clopot pentru bebeluși cu biscuiti de cereale integrale, fructe sau legume
Râsuri cu brânză de vacă cu biscuiți cu cereale integrale fructe sau legume
Fructe stoarse (măr, pere …) cu brânză mozzarella învelită individual.
Servire individuală de lapte/Carton
O porție de nuci
Proteine ​​bogate, oricât de scăzute de zahăr (King Bar)

3 delicioase sănătoase pentru copii

Cookie -uri de casă, brownies sau brioșe care sunt confecționate din zgârietură (sau cele organice care sunt pregătite să gătească), www.butterwickcakes.com oferă, de asemenea, macaroane vegane sănătoase, precum și gustoase.
Ciocolată neagră acoperită sau cu nuci (migdale, fistic, etc.) sau edamame.
Înghețată (verificați de la o marcă scăzută în zahăr, fără grăsimi vegetale sau uleiuri, altele decât grăsimea din lapte)

Încă 3 gustări de proteine ​​pentru copii

Este important ca toate mesele, inclusiv gustări, să fie echilibrate cu carbohidrați, grăsimi, precum și proteine.

Multe gustări „tradiționale” nu au proteina necesară. Majoritatea alimentelor care sunt o sursă excelentă de proteine ​​au, de asemenea, o anumită grăsime (de asemenea, importantă pentru a vă ajuta să vă simțiți saturați), așa că credeți întotdeauna despre adăugarea unor proteine ​​la gustare.

Aici aveți 3 idei de proteine ​​suplimentare pe care le puteți adăuga la o gustare:

Fasole
Pastramă de vită
Doguri calde organice (fără nitriți sau nitrați)

Pe lângă alegerile menționate deja înainte:

Brânză
Șuncă, piper sau salam (fără nitrați sau nitriți)
Prosciutto
Nuci
Hummus
Găluște de porc sau creveți
Lapte

Care sunt gustările gustoase preferate de copilul tău?

Despre autor

Arantxa Mateo

Arantxa este un biolog instruit, expert în nutriție, precum și antrenor de administrare a greutății. Născută în Spania, a petrecut 5 ani în Australia înainte de a se muta în SUA. Sloganul ei este „Mâncarea este o plăcere. Nimeni nu merită să fie pe o dietă. ”

Aflați mai multe despre Arantxa, precum și 32 de luni.

De asemenea, puteți respecta ea pe rețelele de socializare.
Facebook | G+| Twitter | Pinterest

Link către această postare: 22 gustări gustoase sănătoase pentru copii

5/5

(1 recenzie)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *