Noi * inima * locațiile pe care le veți hrăni!

Vrem să sărbătorim hrănirea sugarilor, împărtășind această carte stupidă, fantastică, creativă, râs-til-you-spray-milk: locațiile pe care le veți hrăni!

Într -o casă sau cu un mouse? Într -un garderoba de aprovizionare sau scaunul din față al unui minivan cu picioarele ghemuite de volan? Dang, autorul Lauren Hirshfield Belden îl face să pară atât de simplu cu ilustrațiile sale în stil Dr. Suess, precum și cu rime artistice despre asistență medicală, precum și pompare! Într-un fel s-a ocupat de a prinde adevărurile universale, setat pentru un ritm de etaje de culcare.

Consultați aceste pagini de probă din noua ei carte, locațiile pe care le veți hrăni!

Atât de drăguț, nu?

Dacă aveți un copil cu booby sau cu sticlă în casă, veți dori acest lucru pe raftul de cărți. De asemenea, sunteți garantat să fiți VIP la următorul duș pentru sugari dacă aduceți acest cadou.

Găsiți -l la magazinul dvs. de cadouri comunitar sau cumpărați locațiile pe care le veți hrăni! Pe Amazon în această secundă. Sper să vă placă la fel de mult ca noi!

Dezvăluire: mi s -a trimis o copie de evaluare a acestei cărți; Îmi place real; Dacă mă invitați la dușul dvs. pentru sugari, veți primi cel mai probabil o copie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *