Serviciul de vopsire cu degetul non-murdar

copiii mici sunt dezordonați fără ajutor. Nu am nici o idee despre ce mă gândeam când am cumpărat patru culori de vopsea deget.

Puteți vedea în virtutea locului în care am fost stocându-l, pe raft de sus în camera mea de spălătorie neterminată, că am fost destul de dornic de copiii mei folosind. Nu.

Apoi am avut ideea de a folosi nu ca vopsea, ci mai mult ca un instrument de desen și dintr-o dată nu a devenit deloc murdar. Nici o pensulă de spălare. Fără sponging, bine, totul. L-aș mai face din nou.

În timp ce copiii mei au ieșit împreună cu soțul meu, am scos două plini de plastic, fiecare cu o baghetă de două gropi de culori primare. Am oferit sfaturi Q-Sfaturi pentru a fi folosit ca un stilou și a înregistrat pungile în loc. Este un fel de ca unul dintre acele plăci de zen pe care le vedeți în Brookstone.

Pentru că locurile mele sunt colorate, trebuia să pun o bucată de hârtie albă în spatele pungilor, astfel încât vopseaua să fie vizibilă.

Desenarea pe ea este destul de satisfăcătoare, iar copiii au plăcut să-și vizualizeze liniile apar și apoi să dispară ca vopseaua dispersată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *