Cum să: Night Night cu copilul mic în remorcă

Când am văzut că rookie -ul mamei a publicat pe Instagram, am fost impresionat, precum și influențat de povestea pe care a împărtășit -o despre a -și lua copilul Alana pentru o noapte de întâlnire. Aceasta nu a fost o dată a gospodăriei în timpul căreia Alana se va răcori pe un scaun înalt, lângă părinții ei care beau margarita; Aceasta a fost o rochie de băutură mixtă, precum și data trupei online.

„Iată exact cum să -l faci să funcționeze fără un babysitter, precum și să păstrezi în continuare o aparentă a unei vieți sociale”, a scris Hala.

„Tati îi oferă cina, precum și o baie în timp ce mama este îmbrăcată. Selfie -urile sunt luate pentru a ne documenta pe toți curățați. Apoi am pus -o în mașini și camioane, precum și în drum până când adormi. Apoi ne -am ridicat cinci. ”

Atunci ce? Ei bine, Hala locuiește în Dubai, precum și mi -a spus: „Copiii sunt bineveniți oriunde, precum și nu există fumat interior. Aducem doar o pătură pentru a trage peste cărucior, precum și pentru a bloca lumina, precum și suntem buni! ”

„Conducem spre destinația noastră reală, descărcăm căruciorul, o luăm înăuntru, o ducem în restaurant, precum și avem o explozie a unui total de seară cu o trupă online, precum și cu o rogishness tare, precum și cu mulți prieteni, majoritatea Cine nici măcar nu observă căruciorul în colț, precum și rămâne bine informat, precum și cu totul repede. Apoi, la sfârșitul nopții, adormirea copilului se întoarce în mașini și camioane, precum și apoi a adus la fel de mult patul ei. Terminat. Singurul lucru minunat pe care l -am ocupat să fac ca #Parent este să o fac să doarmă cu tot zgomotul. Woo hoo!”

Deci, aveți un dormitor de superstar ca acesta? Am avut unul care s -ar putea transfera de la cărucior la mașină, fără probleme. Celălalt? Nu atat de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *