Tehnologie marți: I * Heart * Sense Sense Media

Am descoperit pentru prima dată despre media de simț tipic, când inovatorul meu, precum și prietenul mamei, Jeanine, a invitat grupul nostru de prieteni buni să-i ia pe cei de trei ani de trei ani la un matinee îndoielnic. Primul meu instinct a fost că, dacă Jeanine, precum și Pepper ar merge, trebuie să fie bine. Cu toate acestea, încă o prietenă a mamei, Jennifer, a declarat că a auzit că este la fel de înfricoșător, precum și a fost salvată. Apoi, din nou, încă un Jennifer pe care l -am înțeles deja și -a luat copilul (abia 4). Deci, care Jennifer este o mamă ca mine să creadă?!

Atunci, cealaltă jumătate a mea m -a atras în mass -media de sens tipic pentru că am încercat să iau aceste tipuri de decizii. Este perfect atunci când încercați să ne dăm seama dacă Nemo este la fel de înspăimântător (da, este pentru noi), Desperaux la fel de tragic (da, este pentru noi) sau Dora la fel de avansat (nu, cu toate acestea, mă conduce Bonkers, așa că noi noi Optați) pentru copilul nostru de trei ani.

Iată un exemplu grozav din lumea mea reală: aceste mașini și camioane vs mașini și camioane 2 Smackdown vă oferă drept. Da, cred că mașinile și camioanele 2 nu au fost un film pentru copii, cu toate acestea, poate doriți să auziți de la alți părinți, educatori, precum și copii înainte de a alege pentru familia dvs. Cel puțin, puteți fi înarmați cu scene să înainteze rapid, precum și ce subiecte pot apărea în conversație. MEDIA SENSIUNE TIPICĂ FACE TOATE PENTRU DUMN

Vs.

Faceți o răsfoire rapidă a oricărui tip de emisiune TV sau film pe care credeți că îl faceți pe tânărul dvs. în fața, precum și să descoperiți detaliile rapide, precum și murdare, fără a fi nevoie să previzualizați orice. Adică, vei merge cu adevărat mai întâi la toate aceste filme? !! Continuați, testați -l și permiteți -mi să înțeleg ce credeți.

Ce spectacole îi place tânărul tău acum? Ceva despre care ai crezut că a fost bine, însă total a eșuat în totalitate în provocarea commonsesemedia.org?

Postare înrudită: Descoperiți ce mituri mei au urmărit la ora 5:30 în zilele săptămânii cu rotunjirea mea de televiziune confesională a emisiunilor pentru cei doi băieți ai mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *