Securitatea piscinei pentru copiii mici [sfaturi importante de înțeles în această vară!]

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face ca părinte al unui copil mic este să descoperiți despre siguranța piscinei. Înecarea este responsabilă pentru mai multe decese în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 1-4 ani decât orice alt tip de cauză, cu excepția anomaliilor congenitale (defecte de naștere). În timp ce este posibil să nu aveți o piscină în curtea proprie, copiii se pot îneca până la 2 centimetri de apă. Peste 3.000 de oameni mor pe an din cauza înecului, precum și aproximativ 1 din 5 dintre aceste înecuri sunt copii. Nu puteți începe niciodată să vă îndrumați unul despre securitatea piscinei în curând, precum și este ceva ce vor beneficia de -a lungul vieții!

Rețineți că, în timp ce ne -am concentrat pe grupuri chiar aici, aceste sfaturi sunt practice și pentru alte circumstanțe. Orice tip de timp în care sunteți aproape de apă țineți cont de aceste sfaturi. Rețineți că există pericole în propria casă, cum ar fi cada, precum și toaleta care ar trebui să fie fixate în mod corespunzător.

Sfaturi de securitate a piscinei pentru copii mici

1. Așezarea regulilor de bază stricte

În timp ce copilul tău mic nu poate lua în considerare întotdeauna ceea ce ai de spus, chiar și cei mai neliniștiți vor înțelege atunci când regulile sunt extrem de importante de respectat pentru siguranța tuturor. Setați linii directoare stricte pentru orice tip de timp în care vor fi aproape de apă, precum și pentru a le menține consecvente. Amintiți -le de regulile dvs. de fiecare dată când înțelegeți că veți fi aproape de apă. Cu cât se repetă mai mult, cu atât regulile vor fi mai recunoscute.

Unele dintre aceste reguli nu pot fi niciodată în apropierea apei, nu se apropie de apă fără un adult, întrebându -i mereu mamei sau tatălui dacă este în regulă să înoate, sau ceva atât de simplu ca să fie nevoie să fie un ascultător minunat. Înotul ar trebui să fie distractiv, precum și nu înfricoșător, totuși motivează -ți copilul să descopere securitatea adecvată a piscinei pentru a -l păstra așa!

Atunci când aceste reguli sunt deteriorate, trebuie să -l faci să -l înlăture copilului tău, că nu este în regulă la fel de bine. Respectă UP cu o discuție sau o pedeapsă pe care o înțeleg din activități de rutină de zi cu zi.

2. Descoperirea pentru a înota

Desigur, unul dintre cele mai importante lucruri despre care să crezi atunci când te gândești la securitatea piscinei pentru copilul tău mic este capacitatea lor de înot. Descoperirea de a înota este o abilitate fundamentală care ar trebui să fie învățată copilului tău mai devreme. Puteți descoperi cursuri de înot în majoritatea cartierelor, fie la un centru de recrutare, fie chiar în casele personale. Cu cât devin mai confortabili cu atât mai bine. O notă mai importantă, ca părinte, de asemenea, ar trebui să înțelegeți exact cum să înotați. Uită -te la lecții dacă te simți deloc incomod în apă. (Iată ghidul nostru despre ce să vă așteptați ca copilul dvs. să descopere la diferite vârste ale lecțiilor de înot)

Oricât de excelent devine un înotător copilul tău mic, ai nevoie întotdeauna de a fi hiper-concentrat în siguranța lor. Dacă ceva îi sperie la fel de bine ca ei încep să intre în panică, nu pot să -și amintească abilitățile pe care le -au învățat.

Academia Americană de Pediatrie specifică faptul că copiii sub 3 ani sunt cei mai vulnerabili la accidente înecate, precum și, prin urmare, sugerează că începeți lecții de înot în jurul vârstei de 1.

3. Nu se bazează pe plutitori

Nu mă înțelegeți greșit, ne place plutitorile, în special jumperii de băltoaie, cu toate acestea, bazându -se pe plutitoare nu ar trebui să fie făcute. Este complet în regulă ca copilul tău să le utilizeze pentru o securitate suplimentară sau simplitate de a se ocoli, cu toate acestea nu sunt un substitut pentru supraveghere.

4. Stai în Arms Reach

În timp ce ar trebui să fii mereu cu ochii pe copilul tău în timp ce înoți, aș merge cu un pas mai departe, precum și să -i țin la îndemână. Când simțiți că au sfârșit să fie un înotător extrem de puternic, precum și să respectați în mod constant regulile de la piscină, atunci puteți lăsa lesa să continue acest lucru. Este mult mai bine să fii fără riscuri decât să-mi pare rău!

5. Luați o clasă CPR

Ia o clasă CPR! Am înțeles că, în calitate de părinți, rutinele noastre sunt ambalate. Totuși, acesta este un lucru pentru care insist ferm să -ți faci timp. Este o abilitate pe care cu siguranță nu o vei regreta. Într -adevăr scutește câteva dintre stresul și anxietatea mea ca părinte, deoarece mă simt pregătit pe cont propriu în situația unei situații de urgență.

Sfaturi de securitate la piscină pentru copii mici cu o piscină acasă

O piscină la casă este absolut minunată, oricât de precauții specifice trebuie luate, în special cu cele din casă sau cu cele care pot vizita casa.

Pereți de barieră adecvați, precum și alarme

Indiferent dacă vă construiți propria piscină sau cumpărați o casă care apare pentru a avea deja una, a avea un copil mic înseamnă a lua măsuri de precauție suplimentare. Din fericire, există o mulțime de produse pe piață care fac acest lucru ușor. Puteți descoperi alarme pentru ușile, gardurile pentru a bloca intrarea, precum și bandele de încheieturi care se vor stinge dacă bitul dvs. va intra în apă. Aruncați o privire la câteva dintre alegerile noastre preferate de mai jos!

Gard de piscină DIY de Life Saver
Acest gard vă permite să îl aranjați orice metodă funcționează cel mai fin pentru dvs.r curte. Este simplu de configurat, precum și poate fi eliminat chiar atunci când copiii nu sunt în preajmă. Gardul are o lungime de 12 metri și o înălțime de 4 metri. Poate fi cumpărat aici.

Sentry Security Diy Pool Gard de EZ-Guard
Acest gard seamănă mult cu cel menționat mai sus. Este extrem de simplu să personalizați pentru a vă forma nevoile din curte. Descoperiți mai multe aici!

Alarmele la piscină

Turtle de siguranță 2,0 piscină de imersiune pentru copii/kit de alarmă cu apă
Această alegere de alarmă vă va permite să aveți securitate pentru copii, chiar dacă nu sunteți în propria casă. Este doar o bandă de mână pe care o va purta copilul tău mic. Când se va uda, o alarmă va suna. Ia -ți al tău aici!

ISmartalarm DWS3R ia legătura cu senzorul
Aceasta este cea mai bună alegere dacă doriți să adăugați și o anumită securitate a casei. Întrucât acesta este într -adevăr acest scop principal al gadgeturilor, cu toate acestea creează și o securitate excelentă a piscinei. Faceți clic aici chiar pentru prețurile prezente.

Niciodată să nu puneți singur politica de securitate- nu doar pentru copii mici!

Dacă aveți de gând să aveți un grup în curtea dvs., implementați o politică niciodată singură. Acest lucru se va aplica și copiilor tăi mai mari. Această regulă poate fi stabilită de mamă și tata, precum și de a -ți modela familia. Conceptul fundamental este că nimeni nu iese la piscină singuri. Este ca un sistem de prieteni, precum și vă va ajuta să urmăriți mai ușor kiddos. Orice poate apărea în piscină, o alunecare sau toamnă sau cu adevărat orice poate duce la consecințe tragice.

Exersați căderea în piscină cu haine

Dacă tinerii tăi înțeleg exact cum să înoți, un lucru excelent de metodă cu copiii tăi este să fii pregătit dacă toamna în piscină. Majoritatea oamenilor nu recunosc, cu toate acestea, se încadrează în piscină sunt în mod normal cu haine, precum și cu pantofi porniți.

Facem o petrecere? Alocați un salvator timp de 15 minute cu un ecuson!

Suntem fani uriași ai acestui lucru! Cel mai periculos moment pentru ca un copil mic să fie lângă o piscină este la o petrecere. Toată lumea crede că altcineva îl urmărește pe cel de la fel, precum și atunci când se poate întâmpla tragedia. Am folosit să cred că aș putea doar să salvam bazinul, cu toate acestea, se dovedește cu organizarea unei petreceri, este aproape imposibil. Chiar și a avea o persoană să facă salvamarea poate deveni epuizant.

În schimb, am obținut un ecuson pe care îl oferim adulților responsabili, precum și toată lumea necesită o schimbare de 15 minute urmărind tinerii din piscină. Insigna ajută să amintească persoanei că este responsabilă, precum și nimeni nu pare să se gândească să urmărească piscina doar 15 minute, când poate de două ori în timpul unei petreceri.

Per total

În general, fiți conștienți de pericole. Metodă cu copiii tăi mici în mod obișnuit despre pericolele apei. Nu luați niciodată nimic de la sine, precum și să presupuneți că cineva vă urmărește cel puțin atunci când se află lângă piscină.

Aveți orice tip de alte sfaturi excelente de securitate a piscinei, vă rugăm să ne înțelegem în comentarii, precum și ne vom asigura că le vom adăuga!

Alte articole părinții copiilor mici se pot bucura:
25 de activități distractive de vară pentru preșcolari, precum și copii mici

Cum să -ți faci tânăra în curte prietenoasă

5 sfaturi pentru a face față unui copil mic care nu va sta în pat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *