Gătiti mese gustoase, precum și hrănitoare în mai puțin de 30 de minute

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Societatea noastră agitată Descoperirea timpului pentru a găti o masă sănătoasă și hrănitoare pentru gospodăriile noastre este dificilă. Între muncă, precum și după activitățile instituției, suntem încredințați la câteva ore seara pentru cină. Când sunt într -o perioadă de timp, am pus în mod normal niște carne, precum și legume în aragazul meu lent înainte de a părăsi casa. După aproximativ cinci sau șase ore, am o masă sănătoasă, precum și gustoasă pentru familia mea. Gătitul lent este minunat, cu toate acestea, profesor culinar, precum și dietetician înregistrat, Jill Nussinow descrie exact cum puteți economisi timp, bani, precum și pregătiți o masă sănătoasă cu aragazul sub presiune în noua ei carte, „Noua mâncare rapidă, veggie Regina presiune gătește mâncăruri cu mâncare integrală în mai puțin de 30 de minute. ”

Cu toate acestea, nu am avut niciodată un aragaz sub presiune după ce am citit această carte, precum și m -am bucurat de DVD -ul Veggie Queen, sunt pregătit să merg la cel mai apropiat magazin de aprovizionare din zona de bucătărie, precum și să cumpăr una astăzi. Îmi place aragazul meu lent, însă nu sunt extrem de grozav la planificarea meselor înainte de timp. Atunci când utilizați un aragaz lent, aveți nevoie să înțelegeți ce puneți în ea devreme dimineața sau cu o seară înainte. Dacă utilizați un aragaz sub presiune, vă puteți planifica masa cu cinci minute înainte de a o găti, precum și timpul de gătit este minimizat la 30 de minute sau mai puțin. Acesta pare ca tipul meu de gătit!

În „Noua mâncare rapidă”, Jill Nussinow împărtășește 150 dintre rețetele vegetariene preferate, toate preparate într -un aragaz sub presiune. Indiferent dacă sunteți un individ de aragaz cu presiune obișnuită sau nu ați avut niciodată unul ca mine, veți descoperi mult mai multe despre beneficiile utilizării aragazului sub presiune în „Noua mâncare rapidă”. Această carte furnizează informații despre exact cum să vă utilizați aragazul sub presiune, ce timpi de gătit sunt cele mai fine pentru tipul de mâncare pe care îl gătiți, precum și exact cum să preveniți o zonă de bucătărie neîngrijită cu un singur vas pentru a fi curățat.

Nutmeg înrudit, precum și sistemul circulator uman

Pentru o mulțime de informații despre Jill Nussinow, precum și despre regina veggie, vedeți theveggiequeen.com. „Noua mâncare rapidă, Veggie Queen Press

*Dezvăluire: Am primit o copie a „Noului mâncare rapidă, veggie Queen Press în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mommies în 2007. Revista Healthy Mommies este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness de top pentru mami, precum și caracteristici o serie de o serie de Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri de mami. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua de socializare Healthy Mommies pe Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Ați descoperit aceste informații utile? Faceți clic chiar aici pentru a vă arăta sprijinul pentru revista Healthy Mommies.

Link către această postare: Gătiti mese gustoase, precum și hrănitoare în mai puțin de 30 de minute
Beneficii conexe pentru sănătate și sănătate ale fenugreek

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *