Green Your Weekend – „Este timpul pentru schimbare”

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Povestea produselor cosmetice … mult mai mult decât o simplă față.

Trist, oricât de incontestabil adevărat. Ați furnizat vreun tip de credință care sunt toate acele cuvinte uriașe greu de pronunțat pe spatele acelui săpun lichid care se ridică atât de bine pe copilul dvs.? Ce zici de sodiu ceva, precum și „parfum”, care se află în poțiunea ta preferată, loțiunea ER adică. Posibil acel cuvânt uriaș implică ceva similar cu …

„Ne încurcăm total cu toți consumatorii naivi, precum și cu sănătatea și sănătatea dvs., precum și nu aveți niciun indiciu, nu”

Sunt destul de sigur că un traducător undeva ar putea fi de acord cu mine în acest sens. Dacă nu un traducător în termeni „tehnici”-povestea lucrurilor de lucru a funcționat cu atenție cu campania pentru produse cosmetice fără riscuri pentru a stabili, precum și a distribui povestea produselor cosmetice-cu scopul de a echivala, precum și de a înțelege toate aceste cuvinte pentru noi. Respectarea video a fost produsă pentru a aduce înțelegerea problemei esențiale a componentelor toxice, precum și lipsa de politică pe piața cosmetică, precum și ceea ce ne implică toate acestea. Este un film obligatoriu, setat să informeze, precum și să ne influențeze pe toți cu privire la ceea ce toxinele sunt utilizate în fiecare zi în produse care credem că sunt fără riscuri de către afaceri în care am avut încredere.

„Din cauza lacunelor majore în dreptul federal, afacerile sunt permise să utilizeze aproape orice tip de componentă în produse cosmetice, precum și produse de îngrijire personală – chiar și substanțe chimice care se înțelege că deteriorează sănătatea și sănătatea umană, precum și mediul înconjurător” (Safecosmetics).

Ceea ce mă primește cu adevărat sunt acele afaceri care își „spălați roz” metoda în viața noastră cu înșelăciune, precum și manipulare cu cancerul de sân. Câțiva dintre cei mai importanți infractori sunt o afacere cunoscută pe scară largă, care se laudă declară că sunt susținători ai cancerului de sân, precum și se prefac că le pasă cu adevărat punând o panglică roz în fața sticlei. Când, de fapt, numeroase dintre produsele lor includ într -adevăr cancerigeni înțeleși! Ce. ?

Și dacă asta nu a fost suficient?

„Campania pentru co-fondator de produse cosmetice fără riscuri, grupul de lucru pentru mediu, a analizat produse cosmetice, precum și componente ale produselor de îngrijire personală împotriva guvernului concludent, a pieței, precum și a bazelor de date academice ale substanțelor chimice periculoase, precum și a descoperit că mult mai mult de 1 din 5 personal personal Produsele de îngrijire includ substanțe chimice legate de cancer, 80 la sută includ componente care, de obicei, includ impurități periculoase, precum și 56 la sută includ îmbunătățitori de penetrare care ajută să ofere componente mai adânc în piele ”(Safecosmetics).

Așadar, în acest weekend, dacă puteți descoperi o metodă de a pune deoparte doar 8 minute – s -ar putea să fie câteva dintre cele mai importante 8 minute pe care le -ați petrecut vreodată în întreaga viață. În acest scurt videoclip de 8 minute, puteți descoperi că ceea ce ați crezut întotdeauna a fi adevărat – nu este. Ceea ce ai apreciat întotdeauna ca important, nu este. Ceea ce credeți că a fost în siguranță, nu a fost niciodată. Pe lângă faptul că, fără înțelegerea noastră, precum și acțiunea, aceste afaceri pot, la fel de bine, să ne ofere în continuare bunk-uri cauzatoare de cancer, precum și produse dăunătoare pentru stabilirea copiilor noștri. Deci se poate schimba? Mai degrabă!

Acest lucru nu este atât de bine cu mine, precum și doresc să vizualizați acest lucru, precum și să împărtășiți acest lucru cu toți cei pe care îi cunoașteți. Este timpul pentru schimbare!

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: Green Your Weekend-„Este timpul pentru schimbare” < /a>
Reflecție de weekend înrudită

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *