Bucurați -vă de beneficiile nutriționale ale Grapefruitului Sunkist în această vară

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Fructele sunt delicioase și bune pentru tine. Unii oameni cred că nu ar trebui să mănânci grapefruit în timp ce luați anumite droguri. Sunkist a invitat revista Healthy Mothers să -l întrebe pe Dr. Donnica Moore, un expert în sănătate și avocat al femeilor foarte apreciat, medic, educator și, ca comentator media, câteva întrebări despre grapefruit și de ce ar trebui să fie inclusă într -o dietă sănătoasă.

HMM: Care sunt beneficiile nutriționale ale grapefruitului? De ce ar trebui femeilor să includă grapefruit în dietele lor?

Dr. Moore: Grapefruit este un „superfood”. Un „superfood” se referă la alimentele care sunt ambalate în mod natural cu antioxidanți, fibre, vitamine și minerale. Atunci când sunt consumate ca parte a unei diete sănătoase, „superfruiți” precum fructele citrice (cum ar fi portocalele, lămâile și grapefruits) pot ajuta la scăderea riscului de boli cronice, să consolideze sistemul imunitar, sănătate. Studiile arată că o persoană poate pierde de fapt în greutate, în timp ce mănâncă cantități mai mari de alimente, alegând alimente bogate în conținut de fibre și apă, cum ar fi fructele citrice. De ce funcționează acest lucru? Deoarece aceste alimente includ mai puține calorii pe gram, oferă o senzație mai mare de plinătate și ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge mult mai constant, rezultând astfel un control sporit al apetitului.

Fructele de citrice sunt ambalate cu antioxidanți benefici și nutrienți vitali care pot promova sănătatea inimii și pot contribui la scăderea riscului unor boli cronice. De exemplu, flavonoidele din fructe precum grapefruit pot ajuta la protejarea inimii prin scăderea inflamației în artere. Și, studiile arată că consumul frecvent de fructe de citrice, ca parte a unei diete sănătoase, poate contribui la scăderea riscului de anumite tipuri de cancer, inclusiv stomac, prostată, pancreatice, gastrice și alte organe afectate. O publicație recentă a studiului de sănătate ale asistenților medicali sugerează că femeile care au consumat cea mai mare cantitate de fructe de citrice pe zi (inclusiv grapefruit) au avut o incidență scăzută a celui mai frecvent tip de accident vascular cerebral.

Înrudit îți poți antrena creierul pentru a îmblânzi anxietatea legată de vacanță?

Fructele de citrice sunt considerate în mod specific a fi un superalimente pentru îngrijirea pielii, deoarece includ fitonutrienți care funcționează ca antioxidanți, protejându -vă de radicali total liberi care deteriorează celulele pielii și au ca rezultat semne de îmbătrânire.

HMM: Cât de numeroase porții de grapefruit recomandă femeile într -o săptămână?

Dr. Moore: Aceasta este o problemă de preferință personală. În timp ce multe organizații medicale recomandă adulților să consume 5 sau mult mai multe porții de fructe și legume pe zi, nu există nicio recomandare specială pentru cât de numeroase dintre ele ar trebui să fie fructe de citrice. Orientările dietetice din SUA recomandă să facă jumătate din fiecare masă sau jumătate din alimentele pe care le mâncați fructe și legume. Eu personal încerc să am una dintre acele porții pe zi ca fruct de citrice, iar acum, această stea Ruby Grapefruit este în sezon și ușor disponibilă, îmi este ușor să aleg grapefruit pentru acea porție.

HMM: Anumite medicamente au efecte secundare negative dacă le luați și mâncați grapefruit?

Dr. Moore: Unele medicamente cu prescripție medicală și fără prescripție medicală nu se amestecă bine cu sucul de grapefruit sau grapefruit. Grapefruit poate crește absorbția unor medicamente în fluxul sanguin, ceea ce poate duce la efecte adverse. În calitate de medic, un lucru pe care încerc să -l împărtășesc cu clienții mei este faptul că motivul problemei se aplică numai unor tipuri de medicamente particulare – nu pentru toate. Prin urmare, cea mai bună îndrumare a mea este să vă consultați cu medicul sau farmacistul și să -i întreb dacă medicamentele speciale pe care le luați pot avea o interacțiune cu grapefruit. Nu faceți presupuneri! Șansele sunt, este posibil să aflați că grapefruit -ul este perfect sigur de încântat cu medicamentele dvs. De asemenea: utilizați check -ul medicului dumneavoastră pentru a vă întreba dacă mai trebuie să vă luați toate medicamentele. S -ar putea să fie momentul să actualizați dozele sau timpul pentru a întrerupe o rețetă.

Fapte conexe despre Covid19

HMM: Ce medicamente au interacțiuni proaste atunci când sunt amestecate cu grapefruit sau alte fructe de citrice?

Dr. Moore: Există mai multe medicamente care au avut interacțiuni cu grapefruit, în special Valium și unele dintre statine. Dar dacă luați medicamente, ar trebui să vă consultați cu medicul sau farmacistul pentru a vă asigura că al vostru nu este pe listă. Ar fi nefericit să ratați nutrițiaL și gustați beneficiile grapefruitului dacă nu trebuia.

HMM: Dacă cineva ia un medicament care nu ar trebui să fie amestecat cu grapefruit, există alte modalități în care persoana poate obține aceeași nutriție pe care o oferă grapefruit?

Dr. Moore: Portocalele oferă numeroase – dar nu toate – ale beneficiilor nutriționale ale grapefruitului și nu s -a dovedit că interacționează negativ cu medicamentele.

HMM: Aveți alte îndrumări pentru mamele ocupate cu privire la modul de a menține o dietă sănătoasă echilibrată?

Dr. Moore: Cea mai bună îndrumare pe care o pot oferi mame ocupate cu privire la modul de a menține o dietă sănătoasă și echilibrată este să vă amintiți că nu aveți timp să vă îmbolnăviți! Făcând sănătatea și fitness -ul tău o prioritate este la fel de esențială pentru familia ta, precum și pentru tine.

Despre Sunkist: Sunkist este o cooperare-o companie non-profit. Cu membri, format din cultivatori de citrice din California și Arizona. Sunkist este cea mai veche cooperativă de citrice care operează continuu din America și cea mai mare cooperativă de marketing din industria fructelor și legumelor din lume.

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mothers în 2007. Revista Healthy Mothers este clasată în prezent pe blogul de sănătate de top pentru mame și prezintă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Înrudit Ce este bronșita? – Simptomele și tratamentul

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua de socializare a mamelor sănătoase pe Ning, gestionează magazinul natural de sănătate și wellness al mamei și se află pe Consiliul de consultanță pentru social media pentru provocarea Wellness din America.

Link către această postare: Bucurați -vă de beneficiile nutriționale ale grapefruitului Sunkist în această vară

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *