Cum să determinați dacă este posibil să aveți nevoie de ochelari

Partajarea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Consiliul Vision of America recomandă tuturor să aibă un examen regulat de ochi. Dacă nu ați avut un examen de ceva vreme, aici există câteva sfaturi pentru a spune dacă este posibil să aveți nevoie de ochelari.

Dacă aveți dificultăți în a vedea bine noaptea, vedeți pete plutitoare, aveți dificultăți în citire, suferiți de ochi obosiți sau dureri de cap frecvente, este posibil să aveți nevoie de ochelari cu prescripție. Optometristul dvs. poate efectua teste pentru a determina dacă acesta este cazul.

Există mai multe forme diferite de probleme de vedere. Cele mai frecvente sunt cele mai perspective și prezistarea. Neplătiți înseamnă că puteți vedea bine aproape, dar aveți dificultăți în a vedea departe. Persoanele cu ochi înconjurați ar putea să -și vadă televizorul și să aibă probleme să citească cuvintele pe semne. Încercați acest test de acasă dacă credeți că este posibil să fiți în apropiere. Porniți televizorul la un eveniment sportiv. Dacă trebuie să strecurați sau să vă aplecați înainte pentru a vedea scorul, puteți fi înconjurat.

Farsished este exact opusul. Oamenii care sunt înrădăcinați au probleme să văd obiecte aproape. Citirea este deosebit de dificilă pentru acești oameni și pot clipi excesiv.

Dacă cineva are o problemă cu forma ochiului său, acest lucru se numește astigmatism. Oamenii cu această afecțiune nu pot vedea aproape sau departe. Acest lucru provoacă, de asemenea, udare excesivă în ochi și puteți deveni obosit și aveți dificultăți în a lucra cu calculatoarele.

Ambliopia sau „ochi leneș” este atunci când un ochi transferă o imagine neclară creierului. Creierul ignoră apoi imaginea care face ca un ochi să vadă mai bine decât celălalt. Persoanele cu această afecțiune trebuie să poarte de obicei un plasture pentru a întări celălalt ochi.

Potrivit Ghids Online UK, dacă te strecori mai des, ai dureri de cap frecvente, vezi pete sau ochii tăi sunt obosiți, este posibil să ai nevoie de ochelari. Optometristul dvs. vă poate ajuta să vă rezolvați problemele ochilor. Dacă sunteți preocupat de modul în care puteți arăta cu ochelari, nu vă faceți griji, există o mulțime de cadre de ochelari eleganți pe piață astăzi.

Înrudit Cum afectează sindromul de colon iritabil sau IBS capacitatea unei persoane de a slăbi?

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: Cum să determinați dacă este posibil să aveți nevoie de ochelari

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *